Treba prekosutra da palim za BG, a usput sam mislio da utopim neko tozla (mislim da je u pitanju 585 ili ti 14-o karatno zlato, a imam ``par``` grama), pa ako neko zna gde bi mi bilo bolje da to uradim, odnosno ako ste utapali u nekoj zlatari povoljno ili ste culi za neku?
ali sam vec dobio dva pre tebe i to oba neki ober anonimusi `navodno sa berze`, pa cisto nek se jave da vidimo ko su(broj postova), posto oba tvrde da su prva postava(clanovi).
Ovde po Pancevu ima jedno 6-7 zlatara i bogme variralo je bas posteno sto se tice cene po gramu.
Ako ti se nista ne svidi i ne odgovara a vec navracas pogledaj i ovde, nemam pojma. Da je radni dan pa da prosetam pitam i javim ali ti se setio tek sad za vikend...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Imaš odličnu i dugogodišnju zalagaonicu na početku Dobračine kod pozorišta. Zaboravio sam kako se zove ali znam pouzdano da je dobra. Otkupljuju zlato... __________________ Scourge of PCBerza
Imas na Novom Beogradu, kod Starog Merkatora zlataru koja otkupljuje zlato. Mislim da nude najvise u gradu, s` obzirom da je drugarica obisla sve zlatare i tu su joj ponudili najvise para.
Ne znam kako se zove, mada neces omasiti, s` obzirom da ih ima dve, a ta jedna ne otkupljuje, tako da je ova druga sigurno
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.