Posto u poslednje vreme s.....w igre ne rade bez instaliranog steama,evo malog uputstva za one koji ne zele da ga instaliraju. Ovo sam proverio kod mene i radi 100%. Kao prvo otvorite wordpad i iskopirajte ovo:
Ko ima 64-bitni sistem oba fajla,ko ima 32-bita samo za njega.
Zapamtite ih kao txt.fajl i odmah posle toga promenite im ekstenziju u reg. Pritisnite 2 puta na njih i ubacite ih u reg. bazu. Otvorite c:/program files i c:/program files(x86) i napravite direktorijume steam [ nek ostanu prazni ] To je to. Necete imati vise problema sa instalacijom s.....w igrica.
P.s.
Ne ubacati oba text fajla na jednu stranu nego svaki za sebe.
Razlog ne instaliranja steam-a,al ajde.Pet puta bolje i jednostavnije resenje od ovoga.
Takodje,u prosloj temi,gde se diskutovalo sta i kako treba da bi igra radila,nisam mogao da verujem koliki % ljudi ovde nema ama bash nista na steam-u,znaci nijednu igru niste kupili skrtice jedne,a vamo hd 7870,gtx 570,gtx 660,gtx 660ti i da ne nabrajam dalje.
SKRTICE
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Jasno kao dan. :)Pa ima toliko mp igara u kojima partije traju toliko da i ne zahtevaju mnogo vremena. Recimo World of Tanks(koji je free,pa se skrtice tu uklapaju lepo)i Cs go :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Bolji je multiplayer ustvari za neobaveznu razonodu, odigraš dve-tri partije i obično ti dojadi. Mislim teško se unosiš na duže, a kad zasedneš za dobru sp igru tu nema ustajanja dok bulja ne odrveni. Da ne pričamo kako u mp uvek imaš na koga da pizdiš kad ti ne ide, em je zdravo em prija.
Imam par free igara na steam-u ali neću da kupujem jer mi čitav koncept malo ide na živce, ono igra je zauvek vezana za tvoj akaunt, ako hoćeš da modifikuješ fajlove od igre - ne može, i tako to. Hteo sam da kupim prvi Black Ops ako negde nađem za sitne pare ali nisam samo zato što je na stimu.
Re: U onom prvom (gornjem) nedostaje (program) ``files``.
14.11.2012. 22:55
status: user broj poruka: 1872
Koliko se sećam napravio je razor1911 origin bypass za BF3, nemam pojma da li to još uvek radi ili su mu stali u kraj. Ako te brine ono što je bilo u početku kako origin pristupa gomili raznih fajlova van svog foldera što je svaki bolji process monitor mogao da isprati, taj problem više nije aktuelan. Sad, da li to znači da im više ne pristupa ili da više ne mogu da ga uhvate na delu, ko će ga znati.
:: Igara (instalacija igara, hleba i igara...).. :: Imas li nesto slicno za Origin :: :: ::
Vlado, ja sam sad kod druga i probao sam ovo, elem na w7 64bit oba fajla izbacuju gresku `Cant insert in registry`. Ipak sam instalirao Steam, ali da li ti mozes ovo da popravis molim te?
Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji su u ovim vodama, proseravate se tu sa hardverom ne znam kakvim, a nemate ni jednu igru koju biste igrali preko steam-a ? Ja imam nekih 10-ak steam igrica, i ne mogu da zamislim gejming bez steam-a...
:: Instalirajte steam bre ljudi, :: i samo nek stoji u pozadini, :: ne mora cak ni da je aktivan :: samo da ga ima prisutnog u sistemu, kakve veze bre ima..
Ja igram Borderlands 2 na tu foru. Pokrenem Steam, ali se ne ulogujem. On samo stoji u pozadini. Ne znam da li za sve igre to vazi, ali ako moze ova sto ne bi i druge...
:: Instalirajte steam bre ljudi, :: i samo nek stoji u pozadini, :: ne mora cak ni da je aktivan :: samo da ga ima prisutnog u sistemu, kakve veze bre ima.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
S obzirom da mi je ovo prvi post, hteo bi da pozdravim sve stalne i `nestalne` forumase s berze. Za sve one koji su pokusali da isprate Vladino upustvo za zaobilazenje Steam-a, evo nekih ispravki jer ovako nece moci. - Prilikom kreiranja bilo kog reg fajla, obavezno je da prva linija koda bude verzija Registry editora. Za XPsp2, Win7 i Win8 unosi se `Windows Registry Editor Version 5.00` (bez znaka navoda). - Vrednosti kljuceva se oznacavaju za znacima navoda (`). - Nije obavezno ali je pozeljno da poslednji red u reg fajlu bude prazan.
Kao sto je vec napomenuo tortojed, moze se dodati `Files` u `InstallPath`=`C:\Program Files\Steam` Znaci ovako... kopirati sledeci sadrzaj u notepad:
Windows Registry Editor Version 5.00 . unos za 32-bitne sisteme [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam] `InstallPath`=`C:\Program Files\Steam` `SteamPID`=dword:00000000 `TempAppCmdLine`=`` `TempAppPath`=`` . unos za 64-bitne sisteme [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Valve\Steam] `InstallPath`=`C:\Program Files (x86)\Steam` `SteamPID`=dword:00000000 `TempAppCmdLine`=`` `TempAppPath`=``
Sacuvati u .txt, a zatim ekstenziju promeniti u .reg. Ovo je jedan reg fajl i za x86 i x64 sisteme.
Ocigledno forum ne dozvoljava unos znaka navoda sa dva zareza. Pomislio sam da je to Vladin previd bio. Nisam to mogao da znam jer mi je ovo prvi post. Znaci gde god su u skripti znaci navoda sa jednim zarezom treba ih zameniti sa znakom navoda sa dva zareza.
Uffff.... evo jos jedne ispravke. Ocigledno nije dozvoljena ni upotreba znaka tacka-zarez.
Tako da ispred linija `unos za 32-bitne sisteme` i ` unos za 64-bitne sisteme` umesto tacke koja se vidi na postu treba staviti znak tacka-zarez. Ili to, ili jednostavno obrisati te dve linije jer one su tekstualne informacije koje registry editor ne ubacuje u bazu.
Da sam znao za ove limite foruma, uploadovao bih negde ceo reg fajl, al se nadam da je jasno sad.
Ne trosis ni hdd ni ram resurse, SAMO INSTALIRAJ STEAM, ne moras da ga palis nikad, igre provere da li ga imas samo instaliranog i mozes da se igras bez da ikada upalis steam,
to je teze i komplikovanije nego da se jebavas i editujes neke random fajlove?!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.