Da odmah predjem na stvar... Narednih dana bih trebao da napravim izvestaj/tabelu bilo u excel-u ili preko open office-ovog pandana i posaljem nekim ljudima u firmi putem mail-a.Namera mi je da isti posaljem (jer moram) i da stigne ali da tamo sa druge strane bude necitljiv i neupotrebljiv znaci tamo da nemoze da se otvori i sadrzi neki error/corrupt itd...
Znaci sve treba da deluje normalno da taj attacmant ima stvarnu tezinu naravno i extenzija da nije dirana znaci da bude .xls,samo da izgleda da se nesto sjebalo na putu ka njihovom mailu....
Amy: `What about Dr Zoidberg`. Hermes: `Nobody likes Zoidberg`. Dr Zoidberg: `Oh, good old Hermes, always had a good sense of humor`, Hermes: `But I really don`t like you, I hate you more than anyone`. Dr Zoidberg: `Stop it! AHAHAHA`.
Najjači mi je Zoidberg u toj seriji. Uvek nešto provali i kada zezne stvar samo zbriše u stilu krabe XD
Mi smo u staroj firmi sve te fore radili,a najjace je kad moramo da zavrsimo projekat a nema sanse zapakujemo neki 10i pojekat i samo promenimo korice i naslovne strane i posaljemo, ali to je tipa 10 knjga u 6 primeraka ceo gepek.
I naravno uredno ti potpisu da su primili posle dan dva sta ste nam ovo poslali. Ijaooooo kopirant pogresio vratite sa cemo da vam posaljemo i za ta dodatna 3-4 dana mi sve zavrsimo
Oba resenja su moguca, ali pazi da ne naletis sa druge strane na nekog ko se razume, mozda cak nekog ko cita PC berzu :), oba resenja se provale veoma brzo za nekog ko zna nesto o tim fajlovima.
Koriscenjem hex editor-a ne menjas ni velicinu ni izgled fajla, jednostavno dobijes los fajl za excel, a mozes i da ga popravis, a i ako naletis na nekog ko zna taj nema sanse da te provali sto god da radi, fajl ce biri los i nepopravljiv.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.