Ispostavilo se da mi je od 1GB filma, bilo 3 i nesto KB ne ispravno, i zato nisam mogao apsolutno nista sa tim file-om(konvertovanje,prebacivanje,muxovanje..)
Sto bi oni shoderi na RTS-u rekli: `zvuci shashavo, al` meni je pomoglo``
Zemo, za takve slucajeve postoji jos nekolicna programa. Za...
26.09.2012. 01:53
status: user broj poruka: 10999
sve njih, zajednicko je to da su u stanju da osteceni (nekompletni) fajl ``prebace`` na drugu lokaciju. Nedostajuce bajtove proglasavaju za ``praznine`` (to se, u filmovima, na primer, prilikom gledanja manifestuje kao belina ili potpuno zacrnjenje - beli ili crni ``kadrovi``).
-BadCopy -Unstoppable copier
Za fajlove smestene na CD/DVD- ovima (ne samo ``multimedia files``) majka Mara su ISO Buster i Blind write...Ovaj poslednji, usput, skida i razne ``zastite`` koje simuliraju ostecenost (varaju OS, varaju tebe)...
Ah omicron ploče, rado ih se sećam. Kad sam radio u firmi pre 10 godina imali smo quad xeone na tim pločama od po 5ghz, to su bila vremena napredka. __________________ Scourge of PCBerza
To su ti prvi znaci crkavanja HDD-a tako je i meni pocelo bas sa filmovima, mislio sam los download, jer se to desavalo nekad na Dial up modemima, medjutim za par dana sam ustanovio da je poceo HDD da se kruni i na kraju sad ga odseko na pola da bih sprecio sirenje istih.Imas razne DOS programcice koji skeniraju disk i pokazu ti od kog sektora krece Bad i na kome se zavrsava pa tako napravis particije da te delove glava ne zakacinje.
Fino je to, zatreba svakome po nekad neki od tih programa, nisam skoro imao takav problem pa ni jedan mi nije zatrebao, ali zato da sam pre par godina znao, ne bi filmove skidao po 2 puta.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.