resio sam da ocistim, prefarbam i podmazem svoj stari BMX, ali hteo bih nekako da mi ostanu stare nalepnice. Sad imam problem, ne mogu nigde da nadjem da se kupe. Izgleda da cu morati da stampam nove.
Sad mene interesuje, posto je to nalepnica, da li i koji posebni stampac mi treba? Da li postoje sanse da to moze neka foto kopirnica? Kako da skeniram stare izlizane nalepnice sa BMXa? Da li neko ima slike tih nalepnica koje bi se mogle lako odstampati jer ja negde nasao na netu?
Nalepnice za bicikle i motore se rade na ploteru-kateru, imas firme koje samo to rade, ako te interesuje javi se na mail da ti dam burazerov broj koji se bavi bas tim stvarima
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
u cemu je problem, skines sliku sa neta, odneses u bilo koju stampariju i oni ti otstampaju na samolepljivu foliju
:: Pozdrav :: :: resio sam da ocistim, prefarbam i podmazem svoj stari BMX, ali hteo bih nekako da mi ostanu stare nalepnice. Sad imam problem, ne mogu nigde da nadjem da se kupe. Izgleda da cu morati da stampam nove :: :: Sad mene interesuje, posto je to nalepnica, da li i koji posebni stampac mi treba? :: Da li postoje sanse da to moze neka foto kopirnica? :: Kako da skeniram stare izlizane nalepnice sa BMXa :: Da li neko ima slike tih nalepnica koje bi se mogle lako odstampati jer ja negde nasao na netu :: :: Hvala.
Fotografiši, pažljivo i pod odgovarujućim uglom, pa onda crtaj preko .jpg-a (Corel, Photoshop, ima toga...) Pa onda odgovarajuće printanje na folijama (stikerima). E sad, ako si anti-likovni talenat, onda ništa. :)
mala sansa, ali ako u fotosopu malo ispeglas slike, tj zalepis posto ces verovatno morati da slikas iz vise uglova, probaj reverse image search na https://www.tineye.com
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.