Treba mi provereno dobar program za pravljenje Win7 tema. Treba mi mogucnost da se ubace posebne ikonice, mouse pointeri, zvukovi za sve i svasta itd.
Po mogucstvu da bude neki idiot-friendly interface :P hvala :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Pominjao sam već Custopak Tools, ima sve što si tražio, možeš da definišeš koji skin, ikone, kursore, logon, start button, explorer bar i idiot je friendly.
+100000 za kastopak! Inace, sve ove elemente mozes i rucno...
16.03.2012. 21:11
status: user broj poruka: 10999
(pa ipak brzo!) da podesis: skoro svaki .exe, .com i .dll file imaju `embedded` ikonice koje mozes pridodati i drugim fajlovima i/ili folderima (right click/properties/change icon) pa izaberes neki `.exe` fajl ili `gotovu` ikonicu. Na Internet-u ces lako naci i kolekcije (besplatnih) ikona za fajlove i foldere. Za `zvucnu signalizaciju`: Control panel/sound/sounds - tu izaberse bilo koju `akciju` (dogadjaj, event) koju valja propratiti zvukom i promenis tako sto umesto default-a brauzujes do bilo kojeg drugog .wav fajla - sam snimis ono sto ti treba ili iskoristis neke uzorke (sound samples)...
ma cilj mi je da napravim jednu temu kao `pakovanje`, pa da posle mogu da je instaliram iz jednog pakovanja i na drugim kompovima, a ne da vucem bezbroj fajlova koji ce mi trebati pa da sve rucno namestam.
Em smara, em uzima puno vremena... sutra cu da probam ovaj :) mada, ako ima jos neki predlog cisto kao alternativa koju ste probali, bacite ime ovde... uvek je bolje imati plan B **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.