Pozdrav svima, imam problem zbog ne znanja. Prica kaze.
Windows sedam sistem mora reinstal pod obavezno. Na njemu je Firefox (tipujem da sam iskljucio update pa je 9.01 ako znaci ovoj prici), a u njemu bookmarksi.
Kako ja da sacuvam te bookmarkse?
Imam Hirensbootcd 15.1 i slobodno mogu da se krecem po particiji C:\.
ides na Bookmarks pa ides do kraja do Unsorted Bookmarks, kliknes na unsorted bookmarks, kada se otvori ides na Import and Backup i ides na Export Bookmarks to HTML i izaberes gde da ti sacuva
Ne druze, ne mogu da otvorim firefox i da odatle sacuvam bookmarks. Problem je sto ja koristim Hirens trenutno (iliti preciznije MiniXP sa njega) pa mogu da se krecem kroz C:\, ali kad otvorim Firefox ja ga dobijem kao sveze instaliranog jer on primecuje ovaj MiniXP a ne W7 a sa njim i ostatak putanje gde je stavio bookmarks.
inace firefox me je razocarao koristim ga vec 10 god ali u zadnje vreme ima bagove, spor je , vuce mnogo memorije, i sto me najvise nervira, na YT nekad oce a nekad nece da pusti onaj uvelican p0rozor
chrome sam mrzeo ali ga sve vise koristim u zadnje vreme
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Pozdrav svima, imam problem zbog ne znanja. Prica kaze :: :: Windows sedam sistem mora reinstal pod obavezno. Na njemu je Firefox (tipujem da sam iskljucio update pa je 9.01 ako znaci ovoj prici), a u njemu bookmarksi. :: :: Kako ja da sacuvam te bookmarkse :: :: Imam Hirensbootcd 15.1 i slobodno mogu da se krecem po particiji C:\ :: :: Hvala.
... koristim ga vec nekoliko godina i za bekap mailova i podesavanja iz Thunderbirda i za bekap bookmarka i podesavanja Firefoxa. Jedina mana koju sam otkrio je sledece:
Kad radite vracanje podataka, mora da bude instalirana ista verzija programa MozBackUp kao sto je bila kad je radjen bekap. Isto vazi za verziju programa. Ja nisam apdejtovao Thunderbird i zaglavio na nekoj levoj cifri. Kad sam reinstalirao gnjindous, skinem najnoviju verziju Thunderbirda, kad ono nece. Nasao staru verziju, instalirao, odradio vracanje podataka, apdejtovao Thunderbird i napravio novi bekap. Od tada, ukljucio automatski apdejt, tako da sada pred bekapovanje uvek imam najnoviju verziju programa.
Eto da imate u vidu, ko koristi MozBackUp.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.