Situacija: Imam jedan klip koji hoce samo VLC da otvori, ajd reko da ga propustim kroz muxing(mkv fix software), cim je zavrsio i turio mi ```popravljen`` file pored orginala explorer mi je crash-ovao. Ajd nekako izadjem iz tog foldera, surfujem malo kroz D i sve je OK dok ponovo ne udjem u taj folder i opet crash explorera(konstantno).
Odem od kompa na 5 minuta i cerkica mi prevuce upravo taj file na desk, rezultat totalna blokada i konstantno resetovanje explorera, o brisanju ni reci.
Ajd udjem u safe mode i tamo ne pada explorer ali kad pokusam da ga obrisem samo izbaci preparing for recycle i to vrti u beskonacnost, ako pak roknem shift+del samo promeni u preparing to delete i opet do mojejga i nazad.
Probao sam i preko CMD-a i kad mu zadam nalog za brisanje takodje vrti u prazno u nedogled.
E sad imal ko ideju kako da se resim ovog sranja????
http://www.filehippo.com/download_unlocker/ skines `instalšeš` i jel, i onda mu zadas akciju da ga obrise (desni klik na folder ili ako oce da odreaguje na fajl a da ne puke explorer)... ma videces i sam nije tezak programcic za koriscenje! :)
Vikaj ako ne pije vode, da smisljamo nesta drugo! .)
Uvek ostaje opcija da sa CCleanerom obrises celu particiju :):):)
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
ish, pa imas uvek SAFE mode za te varijante, odatle mozes da obrises sta god oces
:: JEBENI MKV file? :: :: Situacija: Imam jedan klip koji hoce samo VLC da otvori, ajd reko da ga propustim kroz muxing(mkv fix software), cim je zavrsio i turio mi ```popravljen`` file pored orginala explorer mi je crash-ovao. Ajd nekako izadjem iz tog foldera, surfujem malo kroz D i sve je OK dok ponovo ne udjem u taj folder i opet crash explorera(konstantno) :: :: Odem od kompa na 5 minuta i cerkica mi prevuce upravo taj file na desk, rezultat totalna blokada i konstantno resetovanje explorera, o brisanju ni reci :: :: Ajd udjem u safe mode i tamo ne pada explorer ali kad pokusam da ga obrisem samo izbaci preparing for recycle i to vrti u beskonacnost, ako pak roknem shift+del samo promeni u preparing to delete i opet do mojejga i nazad :: :: Probao sam i preko CMD-a i kad mu zadam nalog za brisanje takodje vrti u prazno u nedogled :: :: E sad imal ko ideju kako da se resim ovog sranja??? :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Ni file assassin ni unlocker ni hijack this ne mogu da ga Ubrisu, samo zakuju kad zadam naredjenje.
Mare, Mare, ne pratis dovoljno izlaganje moje , safe mod sam probao medju prvim i ni govora.
E sad Hiren`s fala bogu uvek imam u nekoliko kopija, mada mi nije bas najjasnije kako sa njm da drisem pojedinacne file-ove?
Win sam oborio, ali mi i dalje ostaje file na D kojeg moram da eliminisem, mada sad mogu da koristim komp normalno(naravno ako ne udjem u folder u kom se file nalazi).
e jebo ga ti, pa ucitaj onaj mini windows xp sa hirens-a, odatle mora da moze da obrise
:: Ni file assassin ni unlocker ni hijack this ne mogu da ga Ubrisu, samo zakuju kad zadam naredjenje :: :: :: Mare, Mare, ne pratis dovoljno izlaganje moje , safe mod sam probao medju prvim i ni govora :: :: E sad Hiren`s fala bogu uvek imam u nekoliko kopija, mada mi nije bas najjasnije kako sa njm da drisem pojedinacne file-ove :: :: :: Win sam oborio, ali mi i dalje ostaje file na D kojeg moram da eliminisem, mada sad mogu da koristim komp normalno(naravno ako ne udjem u folder u kom se file nalazi) :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.