Ljudi pomagajte!! Imam problema sa epic moviez filmovima. Imam hp7 i skinula sam film sa sajta epic moviez, problem je sto ne mogu uopste da ga pustim, niti da ga izbrisem. Dovoljno je da kliknem na folder i da mi se pojavi WINDOWS EXPLPRER STOP WORKING, a potom WINDOWS EXPLORER RESTARTING. Probala sam da film izbrisem u Safe modu, ali ni to nije uspelo. Nemam pojma sta da radim, Unapred zahvalna :))
ako je win 7, malopre sam imao taj problem, pukao mi je explorer 2x kad sam kliknuo na film(jednom) i trebao je da otvori preview(onaj preview dole levo). problem je do glupog Microshit windowsa(kdo mene) isto je pre neko vreme iz meni nepoznatog razloga pucao explorer, nisu virusi u pitanju!! odradi osam chek na c particiji i radio je ok onda windows, sad cu i na D: da uradim pa ce vimo :)
Hvala vam puno, uspela sam da ga izbrisem preko Total commander-a. Nemam pojma u cemu je bio fazon i zbog cega ne radi, ali cini mi se da je zbog Windowsa. :))
Verovatno nemas instaliran video codec za mkv pa pretpostavljam da player nije mogao da ga pusti, a najverovatnije se nije lepo ni ugasio pa zato fajl nije mogao biti obrisan, restart racunara bi verovatno resio taj problem. .)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.