Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Tips and Tricks
Sagorevaci masti
STRANA 1 OD 5  
Ishmerish Sagorevaci masti 29.07.2011. 17:41 T37515

status: user
broj poruka: 7285
I ako sam dosta citao na ovu temu a koja bas i nije prikladna za ovaj forum, hteo sam da vidim da li neko od vas ima iskustva sa ovim proizvodom:

VPX Meltdown - - - http://fwd4.me/07qC

U pitanju je najbolji fat burner na svetu, gde je vec iz prakse dokazano da ima isti(ako ne i jaci efekat od ECA(Ephedrine/Coffeine/Aspirine).

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pajdo Sagorevaci masti 29.07.2011. 17:46 #348557

broj poruka: 75

Dzabe sve bez adekvatne ishrane .-), sto se tice sagorevaca odlican je ali sve ce se svesti na bacanje para ako nemas sredjenu ishranu.
solaja777 zar 29.07.2011. 17:47 #348558

broj poruka: 3277

hocesh da ti avatar smrsha .)
toothless Najbolji sagorevač masti je 29.07.2011. 17:49 #348561

broj poruka: 3241
PhatPhuck.Samo pomeni da podržavaš kapitalizam, i zapaliće te k`o licnu. :)

http://www.mojdom.rs/ http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmat

Miskonius Boze kakav spamer... 29.07.2011. 17:51 #348562

broj poruka: 4420

gde si ti video na IT forumu da se raspravlja o sagorevacima masti?
Lepo odes na ex yu fitness forum ili neki slican pa pitaj sta ti volja...
djokosrb dok se na pazi sta se jede 29.07.2011. 17:56 #348565

broj poruka: 6876
i dok se ne izadje,na basket,fudbal,atletsku stazu,itd....... nema od tog posla nishta.
Dragg re 29.07.2011. 18:02 #348566

broj poruka: 2270
Te stvarčice stvarno rade, kao i carnitin ali to je tačka na i, dodatnih par procenata ako si već uradio bazičnu definiciju.

Ishmerish @Miskonius 29.07.2011. 18:04 #348567

broj poruka: 7285
Aj leba ti prvo procitaj pa onda kefci.

Lepo sam napisao da SAM PROVERIO na drugim(za to strucnim forumima) ALI ME INTERESUJU USERI SA PCB,kad kazem namenski forum to sigurno nije ex yu fitness.

Expolde / Xsport / Pansport

BB / EliteFitness

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

uroshnet re 29.07.2011. 18:45 #348578

broj poruka: 1033
nigde ne mogu da nadjem da li moze da se klokuje ovaj proizvod i da li ima 2gb ili 4gb memorije.
brate nasao si forum za takvo pitanje...
+1 za djokosrb

INXS re 29.07.2011. 19:05 #348583

broj poruka: 482
@ Ish: Neznam za ovu, ali dva drugara su koristili neke sagorevace masti.Jedan je pazio na ishranu i skinuo jedno 7-8kg a mozda i vise za neko kratko vreme.A ovaj drugi je uspeo samo 1kg i to u roku od mesec dana a mozda i vise.Inace taj jede poprilicno a i nije bas nesto smanjio hranu dok je to koristio.Znam samo da je moj drug Chunk (volim da ga zezam tako) dao 5 hiljadarki za preparat a ovaj drugi sto je smrsao platio je valjda duplo manje za neki drugi.

Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62

solaja777 ... 29.07.2011. 19:13 #348585

broj poruka: 3277
Evo kako sam ja skinuo 10kg, jeo sam do 18h ali ne kao ranija trpaj,trpaj... nego samo koliko mi je bilo potrebno, izbacio sam sve vrste sokova, kafu tipa 3u1, slatko... za nepunih 5 meseci skinuo sa 10kg ...

Posto sam ranje jeo kasno prazninu u stomaku nadoknadio sam prokletim jabukama(izjeo sam celu zelenu pijacu) i pio dosta vode ...
SkyFire ... 29.07.2011. 19:23 #348588

broj poruka: 18472
Regulisanjem ishrane definitivno moze da se napravi pomak ali i to zavisi u kom je stanju metabolizam.Kod gojaznijih ljudi je metabolizam poprilicno usporen tako da je proces ubrzavanja metabolizma dug i mukotrpan proces.

Pored svega toga Kardio trening je najbitnija stavka u lancu regulisanja telesne tezine.
Korigovana ishrana je obavezni deo da bi mogli da se postignu iole neki rezultati.

Sagorevaci masti definitivno pomazu ,ubrzavaju sam proces,razbijaju masne naslage,ubrazavaju metabolizam.
L Carnitine je osnovni element kao glavni sastojak sagorevaca masti i ima ga i kao zasebna formula dok je zastupljen kao jedan od glavnih sastojaka kompleksnijih sagorevaca kao sto je Unydine,Animal Cuts, i odlican sagorevac u tecnom stanju Carni Tech .Ovi produkti su najzastupljeniji ..

P.S.Ako neko misli da moze da koristi sagorevace a da krka kao svinja od toga nema nista.Takodje potrebne su fizicke aktivnosti tj kardio trening!

Green,Green,Grass Of Home

vladapsd Re: Sagorevaci masti 29.07.2011. 19:27 #348589

broj poruka: 1009
Clenbuterol!

:: I ako sam dosta citao na ovu temu a koja bas i nije prikladna za ovaj forum, hteo sam da vidim da li neko od vas ima iskustva sa ovim proizvodom
::
:: VPX Meltdown - - - http://fwd4.me/07q
:: U pitanju je najbolji fat burner na svetu, gde je vec iz prakse dokazano da ima isti(ako ne i jaci efekat od ECA(Ephedrine/Coffeine/Aspirine)
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
INXS +1 solaja 29.07.2011. 19:28 #348590

broj poruka: 482
Ja recimo drzim od zime 74kg a imao sam 85kg.Svi obicno nabace kilazu preko zime a ja smrsao 11kg :) Sve je stvar ishrane.Jedem 3-4 puta na dan po malo.Sto manje mesa a sto vise povrca.MEni je recimo sad glavna hrana paradajz i sir.I recimo ako sam vecerao da nekih 20h nema vise hrane.Samo malo da se pripazi na ishranu i nema potreba bacati pare ta s***a od sagorevaca.

Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62

:: Evo kako sam ja skinuo 10kg, jeo sam do 18h ali ne kao ranija trpaj,trpaj... nego samo koliko mi je bilo potrebno, izbacio sam sve vrste sokova, kafu tipa 3u1, slatko... za nepunih 5 meseci skinuo sa 10kg ..
:: Posto sam ranje jeo kasno prazninu u stomaku nadoknadio sam prokletim jabukama(izjeo sam celu zelenu pijacu) i pio dosta vode ..
-ShonE- re 29.07.2011. 19:33 #348591

broj poruka: 3529
Najjednostavniji nacin je disciplinovano lagano vezbanje(moze i kuci), obavezno izbaciti ugljene hidrate iz ishrane, hleb, razne slatke stvarcice, neko pomenu sokove, kafu 3u1 i sl.
Meso i cisti proteini mogu da se krkaju, ALI BEZ HLEBA. Na ovakav nacin zagarantovano je da ces oslabiti u roku od 3 meseca, u zavisnosti od trenutne tezine, ali evo, moj ortak je na ovaj nacin skinuo bez problema 20kg za 3 meseca.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VozD1912 kupi ovaj 29.07.2011. 20:29 #348608

broj poruka: 949
http://url.ie/co52

koristio sam ga. moras da pazis na ishranu npr. nisa od kupovnih sokova, alkohol, lebac itd.... uz vezbanje + trcanje dobices rezultat

taj koji si ti naveo nisam koristio jbg :) ali za ovaj znam

http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9E

Satyr re 29.07.2011. 21:06 #348611

broj poruka: 226

Ovako
Prvo treba da središ ishranu: smanjeni unos ugljenih hidrata, a povećan unos proteinaa
4-5 obroka u toku dana
dosta vode
obavezno izbaciti hleb
prelazan na integralne namirnice
Obavezan doručak
Bez sokova, smanjen unos voća, povećan unos zelenog povrća
skoro svaki dan fizička aktivnost, posebno aerobna
krenuti sa slabijim sagorevačom, tipa UN Fat Burners, UN Super Cuts 3, UN Unidyne...
Izbegavati kao prvi sagorevač preparate tipa Animal Cuts, Meltdown, Hydroxycut, Xenadrine...

DmasteRNo1 10km dnevno 29.07.2011. 21:14 #348613

broj poruka: 6102
i sagorevači masti neće da ti trebaju. Evo ja sam večeras stukao 10 kila za 44:59. Pre koju godinu mogao sam samo da sanjam o ovakvoj kilometraži, a o vremenu da ne pričam (iako je ono smešno za ozbiljne trkače).

There can be only one!!!

Bush re 29.07.2011. 21:42 #348619

broj poruka: 268

Ish prijatelju zaboravi na sagorevace, neko trcanje ili plivanje tri, cetri puta nedeljno, nemoj da preterujes sa hranom i bices sasvim ok za nekoliko meseci

VozD1912 a moze i vako 29.07.2011. 22:08 #348621

broj poruka: 949
regulises ishranu krenes u teretanu i potrebno je 3-4meseca aktivnog vezbanja da ti se metabolizam navikne da unetu hranu odma trosi na obnavljanje energije a ne da je skladisti u pojasu stomaka i nadalje. ja evo idem 2meseca i sasvim je zadovoljavajuce za sada sam ostao na 91kg i ne ide gore upravo zbog gore navedenog, a misici se uvecavaju

http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9E

ilicstefan Mnogo ljudi ovde zaboravlja i genetiku 29.07.2011. 22:10 #348622

broj poruka: 1577
Recimo ima ljudi kojima je jednostavno metabolizam usporen i mogu da se trude koliko mogu ali jednostavno neće skinuti tu kilažu OSIM ako zaista ne prionu na rad i onda tu masu preoblikuju.

Pošto je organizam donekle sličan kao kompjuter objasniću ovo na primeru. Recimo sada imaš neki core i7 procesor i to nakačiš na napajanje koje nije za njega, recimo neki zito, blueberry uglavnom kung fu napajanje, šta dobiješ?

Svi znaju da sistem neće dobro raditi zato što zito kito, blueberry i ostali ne isporučuju dovoljno i pravilno struju i da će se procesor gasiti. E sad umesto kompa i napajanja zameni čoveka i ishranu. Tu bi onda dobio anemičnog čoveka čiji bi se organizam gasio usled loše ishrane baš kao i procesor.

A sad recimo imaš neki AMD Athlon i Seasonic napajanje od 750 w. Tu očigledno ima viška struje koje samo napajanje reguliše, e sad zamisli da pustiš svu snagu na procesor koje napajanje može da isporuču. Procesor će crći. Tako je i sa čovekom. Ako se hraniš previše onda ćeš jednostavno da se ugojiš i napraviš sebi problem.

Sve što treba da uradiš je da regulišeš ishranu kako bi unosio manje energije i onda će tvoje telo da taj manjak nadoknadi iz zaliha koje je uskladištilo ili ćeš povećati potrošnju pa će tvoje telo opet biti primorano da potroši te zalihe.

Što bi rekao moj ćale: Nemožeš samo da `ladiš jaja, moraš i da zapneš malo. Naravno put do zadovoljavajućeg rezultata je dugoročan i moraće i po godinu, godinu i po da prođe da bi video vidljive rezultate. Prednost je što je zdraviji i jeftiniji.

To što bi kupio pitanje je da li je ispitano dovoljno i da li ćeš možda naškoditi svom telu. Nisi farmaceut pa da znaš šta će da ti se desi.

Zato ako imaš baštu, plac, njivu... Ašov u ruke i riljaj. A ako nemaš onda parkić i kada te niko ne vidi radiš sklekove, trbušnjake i ostale vežbe.

Nemoraš čak ni ishranu da menjaš, samo pojačaj potrošnju kako bi naterao svoje telo da samo sagori to što je skladištilo. Ako promeniš ishranu to je još i bolje jer će rezultati doći pre.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

Boki13 Za pocetak prvo da se otreznis... 29.07.2011. 22:29 #348625

broj poruka: 24
Dodji kod mene da vidis sta je Animal...

gilopile ... 29.07.2011. 23:08 #348633

broj poruka: 9459
Boki13 ima prelepo telo. Interesuje me u cemu je tajna, ako mozete da nam otkrijete bio bih vam vrlo zahvalan!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

http://goo.gl/3T721

vordaaaa re 29.07.2011. 23:41 #348645

broj poruka: 101
Winstrol, Anavar, Primobolan... ima da se osusis za 10 dana. +nadjes neki dobar online server za przenje duboko u noc... ali bez grickalica i ladnog piva, samo ladne vodee.

markopvict @ish 30.07.2011. 00:33 #348655

broj poruka: 4515
Moras ovako da treniras da bi nesto uradio:
http://www.youtube.com/watch?v=dOi7g7NQdAA&feature=player_embedded

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 ... 30.07.2011. 00:40 #348657

broj poruka: 1227
Sagorevaci masti rade iskljucivo u kombinaciji sa kardio treningom i pravilnom ishranom. Ako nisi probao da sredis ishranu i da uvedes kardio, prvo to probaj jer sagorevaci imaju dosta potencijalno stetnih sastojaka. Znaci ako ne planiras da radikalno izmenis nacin ishrane i da trcis ko blesav postedi i sebe i svoj novcanik.
Ako ne mozes da naidjes na odgovarajuca iskustva sa tim meltdown uzmi neki proveren tipa animal cuts.

STRANA 1 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs