Ako ti je iso veci od 2gb, a flash ti je formatiran u formatu FAT onda te to prcka. A ne mora da znaci, pokusaj neki film ili muziku da kopiras, ako ni to ne bude htelo, flash ti je za kantu.
Najbolje resenje ti je da taj iso fajl podelis na vise delova pomocu win rar-a, jer kazu da formatiranje flasha u ntfs skracuje radni vek flesh memorija, sto ne mora da znaci. I jedna ispravka fat32 podrzava fajlove do 4gb. Jesili probao film ili muziku da kopiras?
Thx Uroshnet, a i ostalima! :D e sad, imao bih jos jedno pitanje, igram dirt3, skidrow verziju i nod 32 4 mi prijavljuje stalno da je krek trojanac, ne mogu nikako da nadjem opciju u nodu da ih ne skenira, nego uvek moram da ga disable-em... Zna li neko? Pozzz i jos jednom hvala! :D
Svaki AV ima u sebi podesavanja za alow list files ili tako nesto, tipa da iih ubacis u listu (mislim te fajlove ) i da on predje preko njih bez problema i prijavljuje virus. Iskopaj to negde ili sacekaj da se neko javi, ko koristi NOD, ja koristim kaspersky pa ce ti slaba vajda biti od mene za to.
Gresis, ovaj gresis silno sinak Predpostavljam da si odgovorio na moj post... A ja na njegov u vezi trojanca za dirt3. Tako da kontas nema nikakvog zaglavljivanja Problem sa flashkom je resio.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.