1.Skinuti program Ratio Master 1.7.5 2.Otici na Xbox rubriku i skinuti torrent-link Final Fantasy od 21,9 gb. na hdd. 3.Podesiti program ovako..Link>http://goo.gl/mNHci 4.Stopirati program na 8,01 gb. 5.To mozete raditi samo 1 dnevno.[ 30 dana x 8 gb.] 6.Ne pustati program preko 8,01 gb. 7.Pozdrav...
P.S. Fora radi provereno ali je pozeljno juriti torrente sto vece sa malim brojem seedera i leechera.
Vidim ljudi da slabo baratet sa chetom ovo sto je vlada napisao je nista na svakom trakeru bi vas provalili istog momenta zadna verzija ratio mastera je 1.9.1 a 1.7.5 je prevazidjena ali sajtovi poput partisa i te kategorije nemaju anti chet skrpite.Pod 1. nikada ne stavljati 100% to vas prikazuje kao seedera uvek na 90% i brzine do 1mb.ono sto im ti vlado prikazujes je flashovanje i radi samo na krs torrentima...
evo moj tutoriaj sto sam napravio pre par godina i dan danas radi ako se podesi kako sam napisao.
Ako ne znas o cemu pricas bolje nemoj na partisu moze da uploaduje i malo dete.Probaj na nekom jacem privatnom torrentu kao IPT,SCC,wafles,what.cd ovo tvioje pa da vidis.partis je nula sto se toga tice.
Poslusaj Baxter-a i neces pogresiti .) Covek je genije za ovo. Znamo se dugo i veruj mi da ne postoji sajt koji nije uspesno `nahranio` ratiomasterom. Meni je takodje dosta pomogao i od tada iskljucivo Torrent-e koristim. Uspeo je da prevari i cuveni IPT, za koji je PartiSI malo dete :)
Upravu si matori ! Nemogu da verujem da ima likova koji neznaju za Ratio Master a ovamo se prave pametni i veliki poznavaoci hardvera!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
:: Ako ne znas o cemu pricas bolje nemoj na partisu moze da uploaduje i malo dete.Probaj na nekom jacem privatnom torrentu kao IPT,SCC,wafles,what.cd ovo tvioje pa da vidis.partis je nula sto se toga tice :: :: pozdra :: :: MSI x38 Diamond Editio :: Intel Core 2 Quad 6600 3.8Ghz NH-D14 :: Power Color 5750 1gb :: 2x2Gb 1600mhz :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: ::
niko to ne osporava ali nemoj pogresno da postavljas neka upustva zbog kojih nogu lakop da popiju ban ne samo sa partisa nego i sa drugih trakera.Evo nekoh korisnih sajtova
Pa Scyter,pazi ja sam pao na vise ponavljanja,mozda si prosao trenutno ali opet ponavljam Nemoj da budes ALAV. Imas foru 4 Pisma do Bana ali ce ti Resetovati postojeci RATIO.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.