nope. snimi ponovo, samo sada kad ubacis kasiku izmedju stranica, zalepi ivicu naspramnu prelomu selotejpom pre nego sto srolas. ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Ako vezbam kako sam to onda izveo???? Da li ste vi svesni koliko je dugacak vrat kasike i koja preciznost je potrebna da se bez sakrivanja ubaci na to mesto?
No nije problem odradicu jos jedan snimak sve sa audiom i selotejpom.
Mali su madjionicar za ovo, jer ovo je stvarno i bez trikova.
sa 7 kasika,i kao fora zamislis svecaza svaku kasiuku,i tvoj zastitnik je onaj na kojem se kasika odmota,i stvarno mi se odmotala moja krsna slava :D :D :D e sad...jos daavno davno ima 10-tak godina otada kada sam ovo video.... ovo se ja ne salim,stvarno sam se iznenadio kada sam video...
ja sam svaku umotavao jednako,zaista jesam,i mozda sam glup i sujeveran,ali stvarno mi se odmotavala jedna koju sam zamislio svoga sveca,uostalom probaj,sokiraces se
vec o zastitniku, a to moze biti bilo koji. U zavisnosti od jacine prisustva se i kasike `otvaraju`, imao sam prilike da vidim i svih 6 napolje. E da i nije jedan za svaku, vec jedan za jedno otvaranje.
al eto meni se otvorila bas moja krsna slava,Sveti Alimpije,i Sveta Petka....zaista neverovatna stvar,i sam sam bio potpuni skeptik dok nisam probao,najezim se svaki put
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Hehe, jos sam bio klinac kad je to bilo aktuelno. pa pre 25 god. Fora je da se odmotava samo jedan kraj papira, a ne oba i kasika ce biti unutra :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Ako možete da ponovite to u kontrolisanim uslovima dobićete milion dolara od njegove fondacije. Samo pazi, lik je bio profesionalni mađioničar, provalio je mnogo veštije od vas.
bez da sam ja tu,i bices u soku...ja sam ostvaren covek,u svakome pogledu,koji nema pola razloga da izmislja tako nesto,uostalom kakvu ja korist imam od toga da lazem?ovo barem nije tesko pokusati,a ti druze probaj kuci,pa ces videti....
Pa brate nemoj da me zajebavate...Pre 100 godina sam ovo radio
27.03.2011. 22:37
status: user broj poruka: 9459
Kad umotas kasiku na taj nacin, napravice se oko 1cm da je papir sa jedne strane kraja duzi od drugog i prilikom otvaranja ne otvaras oba kraja papira nego samo onaj duzi koji ti se i sam namece i na taj nacin se sve izokrece i naravno kasika ostaje napolje. Evo i de se lepo vidi da obe strane ne idu zajedno, vec se odmotava samo jedna strana papira. zustavite na 7:37. Videce se koliko strci jedan kraj ispod, dakle odmotava samo jedan kraj, a ne oba. U ostalom uzmite pazljivo i gledajte da kada odmotavate da uzmete OBA kraja papira i gle cuda, kasika i dalje unutra, hehehe
Ama bato, ne zanima me. Ja ti kažem, ako stvarno veruješ u to idi i uzmi milon dolara. Ako nećeš, pitanje je dal` veruješ.
:: bez da sam ja tu,i bices u soku...ja sam ostvaren covek,u svakome pogledu,koji nema pola razloga da izmislja tako nesto,uostalom kakvu ja korist imam od toga da lazem?ovo barem nije tesko pokusati,a ti druze probaj kuci,pa ces videti... :: ::
Re: pa ok,aj onda probaj da odmotas tako kako si objasnio?
27.03.2011. 22:44
status: user broj poruka: 9459
Gledaj, kada umotavas kasiku, jedan kraj papira se prebacuje preko drugog , kontas? Pokusaj da ne umotas skroz do kraja. Naravno da se nece nista desiti. Znaci pri kraju motanja jedna strana papira ti preskoci i automatski se odmotava, na onaj nacin kao i sto sam gore napisao, logicno.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: videces da ne moze....i mora da se obe stranice istovremeno odmotavaju moj Gile....nije trik,zaista nij :: ::
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647573. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.