zvuk nestane posle pola sata gledanja TV-a.Probao i stare4 i nove drajvere,i za XP,vistu,7-icu...skinuo najnoviji sa sajta i nece da radi,pa da jebe rak rakuna... http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIeg
update ne nalazi nista... Da je prodam? Koliko da trazim za ovo njesra? A lepo mi je mama rekla: ne kupuj to, sine, nema da ti radi na sedmici! Q8300 @ 3.3GHz GA-EP35-DS3 2x1GB @ 880MHz Kingston+1x2GB @ 880MHz Apacer Sapphire 6850 @ 990/1200 22`` ASUS VW221D LCPower550W
Oflična je to kartica, to što je Leadtek aljkav to je druga priča i jedan od načina da se proguraju novije kartice.
25-30e max i to da nekome baš treba.
:: :: update ne nalazi nista.. :: Da je prodam? Koliko da trazim za ovo njesra :: A lepo mi je mama rekla: ne kupuj to, sine, nema da ti radi na sedmici! :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 2x1GB @ 880MHz Kingston+1x2GB @ 880MHz Apace :: Sapphire 6850 @ 990/120 :: 22`` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
Za nekoga ko povremeno hoće da odradi capture sa tom karticom, najvažnija stvar MPEG-2, a za njega ova kartica ima hardverski enkoder, dakle čip (Conexant CX) koji žvaće enkoding, i tako rasterećuje CPU. Ima zasta dobar analogni tuner koji u kombinaciji sa 10-bitnim dekoderom daje odličnu sliku.
Ja ovu karticu ne bi dao džabe, a ako kupca nema ostavio bi je za sebe. A ako često radiš capture, zašta se generalno ova, PRVR3000 i 2100 kartice i uzimaju, napravio bi dual boot na jednoj mini particiji i stavio XP samo za te potrebe. :: :: Ja ne znam... Sta to ona ima za te pare :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 2x1GB @ 880MHz Kingston+1x2GB @ 880MHz Apace :: Sapphire 6850 @ 990/120 :: 22`` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
Parolom `ostani coek pliceg dzepa` steci ces postovanje na pcberzi raznih servisera pc, oni ce rado uzeti to sto imas za skromnu kintu i preuzeti teret da `zajebu nekog` ali ne brini se dobro ces se kotirati na pcberzi - bar ces tako misliti...
:: Limundu, zajebi nekog... Il` ostani `coek`, pliceg dzepa, pa je ponudi ovde `gluvima`... :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.