Ova teme je o5 onako kome se nadje i ko hoce ali bih voleo da podelim ovo znanje sa vama koji volite da uzivate u prirodi. actually rec je o pecurkama i gljivama u kojima mozete da uzivate jer to je dozivljaj za sebe a i zbog kojih moze da vas kosta zivota, zato evo ove prezentacije koje sam napravio bas korisne onima koji slabo,odlicno i nimalo ne poznaju pecurke:
Hvala! Ja sam unistavac sampinjona, vrganja i lisicarke!
22.09.2010. 01:28
status: user broj poruka: 10999
+++
Ovoga leta sam ih se najeo, onako sirovih, na obroncima planine Jastrebac kude sam se pentrao i kampovao (da, znam da je teren zasut osiromasenim uranijumom...).
ja sam isao pre neki dan u pecurke i nabrao 5kg suncanica, a najvise volim vrganj i one sto imaju sundjer uspod krovica zovu je vuciji hleb,
a moj cale dosao i nabrao neke pecurke ja sam ih vidjao ali nisam nikad cuo da ih je nek jeo, vice on reko mu italijan da su odlicne na rostilju i jedu se dok su mlade ne znam kako se zovu ja reko necu ti to jesti, pa kad je to zamirisalo bajo, svi su se ukljucili da jedu nesto neverovarno kakav ukus a rastu pored puta nikad se ne bih setio da je uberem
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Haha...to ces ti da mi nadjes...pa ces da pozoves na experiment __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
:: osim toga probaj da uzmes kolicinski 3 zrna pasulja ludare, da vidis kako prste halucinacije kakva vutra kakva tatula :)) :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Haha...ljubitelji organizujmo se... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Nego,ima li nesto da se izrcka konkretno u Backoj,mislim na predeo okoline Dunav-Tisa-Dunav kanala? Ako je neko brao neke vrste u tom predelu nek javi,pa ako pezivim javljam kako je proslo:)
:: ++ :: :: Ovoga leta sam ih se najeo, onako sirovih, na obroncima planine Jastrebac kude sam se pentrao i kampovao (da, znam da je teren zasut osiromasenim uranijumom...) :: ::
Onda ovako...proplanak, vatra, kazan i mi se valjamo i haluciniramo oko istog...hahaha `ebes kuvanje... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
hvala ljudi, za oko 2 meseca ce poceti borovi vrganji i puhare nema nista lepse od toga, gde god da zivite toga sigurno ima i ko nije jeo puhare bele su mnogo ukusne a vrganj ako neznate podjite sa nekim jer mozete da je pomesate sa ludarom ili bljuvarom inace mnogo ukusna pecurka. @Ganedra ne znam da li je kad matori kazu ko da se najeo bukine, da li je to tatula ili nesto drugo, to nikad nisam saznao
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.