vec duze vreme mi se win startuje tako sto kada ga upalim da mi opciju da izaberem jedan od 2 sistema ( oba su xp) e sad ovaj prvi je moj standardni i sve lepo radi a ovaj drugi je nesto sto sam ja pokusavao da dignem windows na usb fleshu kada me je zezao prvi wondows, e sad mene smara sto moram da budem uz kompjuter da bi stisnuo enter jer odbrojava 30 sekundi da bi nastavio sa bootovanjem
pa sam ja tu nesto cackao i nasao boot file sa sledecim sadrzajem
`[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=`Microsoft Windows XP Professional` /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS=`Microsoft Windows XP Professional` /noexecute=optin /fastdetect `
Kontam da nesto moram da obrisem da mi se vise ne bi pojavljivao taj `nepostojeci win` Ili sta da radim da mi ga izbaci iz opcija, hvala!
slobodno selektuj ceo taj zadnji link, obrisi i save-uj. da se ne zeznes, dakle, ovo sto je podebljano sve obrisi:
[operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=`Microsoft Windows XP Professional` /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(2)partition(1)\WINDOWS=`Microsoft Windows XP Professional` /noexecute=optin /fastdetect `
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.