Ma gde tebe da stignem kad se ispamuješ do bola dok trepneš :) :) :)
The Way It`s Meant To Be Played
:: E sad ne mozes da me stignes u postovima :P :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Hahahahahaha.. :: :: :: :: Ovaj program me je sjebao načisto :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
:: Reci iskreno, da li bi nam izbacio obaveshtenje o ovom programu da si ranije video. Teshko, je li :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
:: Sigurno si cutao i pokushavao da zajebesh sajt filehippo. Ako to i sad ne radish :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Dokle vise da se smaramo malim `Adolfima`? Izvucite se iz bulje `presvetlih`, googlajte gde je` besplatno`, pitajte ili ne... Samo ne smarajte mladalackom onanijom pravo u celjusti godzilama...
::Dokle vise da se smaramo malim `Adolfima`? Izvucite se iz bulje `presvetlih`, googlajte gde je` besplatno`, pitajte ili ne... Samo ne smarajte mladalackom onanijom pravo u celjusti godzilama...
Ti si `dobrica` i `maleni coveculjak`,mozda ti trenutno imponuije,ali to stvara `javno mnjenje`, i ide u prilog `prepametnima` nikad i nizasta zasluznima!Na rakiji sam, ne puno, al` me jos drzi proseravanje ovdasnjih `lidera`!
Trebao bi im batice `malenoga`, koji je precesto veci od njihovoga, udenuti na pravo mesto, za pravu stvar u pravo vreme! Cekam da vidim, ... hoce li se `tema` pojaviti, ili da ptreduizmemo dtruge korake... He,he Ali vredi svaki mesec... he,he
Dokurcilo mi je da moje oglase `presrecu` administratori, kupuju robu i valjaju je dalje ili sta vec... Cak su se i pojavljivali na izvesnim mestima pri kupovinama... Na ITSvet-u je i gore! Gladni i zedni a nadasve zeljni! `Proceprkaj` po predhodnoj temi, i videces ko je najvise ugrozen!Sve sam jebac do jebaca! Provincijalke sa kraterima samo njih cekaju!Piske u gace od same pomisli na velegrad i njene velimirilic gradjevine! He,he!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.