jos jedan glas za ZUNE theme , jednostavna je i predstavljena kao zvanicna tema za xp (super se uklapa uz neku tamnu pozadinu)... sve ostalo sto budes budzio tipa blinds..i ostala sranja jesce ti memoriju i usporavati komp.
Bas sam hteo da probam blinds,skinuo sam teme,ali su sa .wba extenzijama.Kako da ih primenim?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: aj da vidim ko će ovde na forumu da prizna kako ima dovoljno loš komp da bi ga blinds uspori :: :: koji vam je, imate ko zna kakve aždaje a bojite se programa koji ne može da uspori sekin p4 sa 512 rama i gf :: ::
moraš da pređeš granicu, moraš da okusiš zabranjeno voće i uradiš ono čega se mnogi sa pravom plaše... buahahaha
moraš da instaliraš njihov softver
u ovom slučaju je opravdano jer xp ne može sam od sebe da prikaže tranparentne delove skina i još neke druge mudrolije. samo pazi ako slučajno nabasaš na verziju koju moraš da krekuješ tako što menjaš SID kompa, ume da potraje i nije baš 100% sigurno. recimo da je 6.10 poslednja verzija koja je čestito krekovana.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.