Desilo se nesto vrlo cudno, moguce da je neki crvic sve to zasrao, u svakom slucaju sredio sam komp, sad je cist... Ali crvic je napravio sranje svojevremeno, dakle izbrisao mi je sve .exe fajlove na D-dsiku ( na njemu nije Windows), znaci od svih programa, igrica, inace, aplikacija... E, sad, ja sam sve te .exe fajlove nasao u D:\System Volume Information\_restore{0E7C27CB-2996-4072-9696-5A4E7DFA9EF8}\RP270.. Ali ima ih mnogo ih ima i mnoge ne znam ni gde da vratim, da li ima neko, nekakvo resenje kako da ih vratim sve odjednom...
to je se i meni dogodilo jednom ali samo sa jednim folderom i isto mi je sacuvao stvari osim jedne fallout3 i expanzije a sve ostalo je bilo tu, malware bytes i toje to. ako nekih nema neces ih ni naci
Skinuo sam malware bytes i skenirao, nasao je nekih 10ak infekcija, ali treba mi full verzija, da nemas mozda neku licencu, crack, nesto tako, da ne trazim sad po netu, ako nije frka... Hvala ti u svakom slucaju...
Sredio sam sve oko programa, izbrisao sam sve infekcije, ali nista se nije promenilo, .exe fajlovi se nisu vratili na svoje mesto, i dalje su u D:\System Volume Information\_restore{0E7C27CB-2996-4072-9696-5A4E7DFA9EF8}\RP270\
a naravno da se nece vratiti, jedino sto mozes je da katujes filove na drugo mesto, a u retkim i apsolutno nemogucim slucajevima da ti se samo vrati na mesto je da odradis check disk 4 errors. sve u svemu tesko ce ti se vratiti gde treba bar sam ja katovao i vratio sve na svoje izuzev sto sam izgubio fallout 3
zato sto se meni desilo neocekivano ti imas 5 ja sam imao 20gb, a dan pre nego sto sam trebao te igre da narezem ono se zajebalo, ne bi ga ni drzao za stalno
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.