Posto sam ga bas danas studirao,jer hocu da onu gamad iz Verat-a cimam sa trzisnom inspekcijom,palo mi je na pamet da ga ponudim svima vama koji ga jos nemate.Pa da sledeci put kada vas neko iscima od ovih predobrih ljudi iz nasih firmi,znate tacno koje su njihove obaveze, a jos vaznije koja su vasa prava.
:: Posto sam ga bas danas studirao,jer hocu da onu gamad iz Verat-a cimam sa trzisnom inspekcijom,palo mi je na pamet da ga ponudim svima vama koji ga jos nemate.Pa da sledeci put kada vas neko iscima od ovih predobrih ljudi iz nasih firmi,znate tacno koje su njihove obaveze, a jos vaznije koja su vasa prava :: :: http://pdfvia.com/showfile-5874/zakon_o_zastiti_potrosacapdflat.pd :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Kada smo vec kod ove teme, do kraja ove, ili pocetkom sledece godine treba da bude donet novi (znate vec kako ide, savremeni, evropski itd...) zakon o zastiti potrosaca, ciji radni tekst i kratak pregled mozete da nadjete na sajtu Ministarstva trgovine i usluga:
davno sam to prostudirao ali opet imam posla sa majmunima od prodavaca. Baksuz sam po tom pitanju. Skoro mi se desio sluchaj da na sajtu nn firme vidim komponentu za chiju cenu odem da proverim u jednoj od radnji u mojoj palanci. Pitam prodavca:`Da li je tachna cena komponente koju sam video na vashem sajtu?` Prodavac:`Verovatno jeste, chekaj da proverim`, proveri i potvrdi da je tako kako pishe i pita da li hocu da naruchim poshto nemaju u radnji. Poshto sam pristao proverio je da imaju na stanju i naruchio. Uzeo mi je kaparu da se osigura i kada sam posle tri dana doshao po komponentu, SHIPAK, koshta vishe a lepo sam ga pitao. Poshto se nije radilo o velikoj cifri a pritom sam dobio magarece ushi zbog kojih sam mogao da napravim scenu, platio sam i izashao. Ovom prilikom sam doveden u zabludu od strane prodavca, a to je priznacete bezobrazluk i zakonom kaznjivo.
nisi trebao...zasto svi odustanete od pravljenja scene BAS ONDA kad imate prava da je napravite...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: davno sam to prostudirao ali opet imam posla sa majmunima od prodavaca. Baksuz sam po tom pitanju :: Skoro mi se desio sluchaj da na sajtu nn firme vidim komponentu za chiju cenu odem da proverim u jednoj od radnji u mojoj palanci. Pitam prodavca:`Da li je tachna cena komponente koju sam video na vashem sajtu?` Prodavac:`Verovatno jeste, chekaj da proverim`, proveri i potvrdi da je tako kako pishe i pita da li hocu da naruchim poshto nemaju u radnji. Poshto sam pristao proverio je da imaju na stanju i naruchio. Uzeo mi je kaparu da se osigura i kada sam posle tri dana doshao po komponentu, SHIPAK, koshta vishe a lepo sam ga pitao. Poshto se nije radilo o velikoj cifri a pritom sam dobio magarece ushi zbog kojih sam mogao da napravim scenu, platio sam i izashao. :: Ovom prilikom sam doveden u zabludu od strane prodavca, a to je priznacete bezobrazluk i zakonom kaznjivo :: :: cash rules everything around me :: ::
Pa, ne idemo svi fićama u obračun, jebiga, u startu nas ne shvate ozbiljno kad se pojavimo....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: nisi trebao...zasto svi odustanete od pravljenja scene BAS ONDA kad imate prava da je napravite.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: davno sam to prostudirao ali opet imam posla sa majmunima od prodavaca. Baksuz sam po tom pitanju :: :: Skoro mi se desio sluchaj da na sajtu nn firme vidim komponentu za chiju cenu odem da proverim u jednoj od radnji u mojoj palanci. Pitam prodavca:`Da li je tachna cena komponente koju sam video na vashem sajtu?` Prodavac:`Verovatno jeste, chekaj da proverim`, proveri i potvrdi da je tako kako pishe i pita da li hocu da naruchim poshto nemaju u radnji. Poshto sam pristao proverio je da imaju na stanju i naruchio. Uzeo mi je kaparu da se osigura i kada sam posle tri dana doshao po komponentu, SHIPAK, koshta vishe a lepo sam ga pitao. Poshto se nije radilo o velikoj cifri a pritom sam dobio magarece ushi zbog kojih sam mogao da napravim scenu, platio sam i izashao. :: :: Ovom prilikom sam doveden u zabludu od strane prodavca, a to je priznacete bezobrazluk i zakonom kaznjivo :: :: :: :: cash rules everything around me :: :: :: ::
Matori ti si materijal za saturday night live!Sto neodes do Fox-a,pa da za promenu gledamo malo pravog humora na TV-u? Hip-Hop,RTV 2(NS) u 17.30 h
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pa, ne idemo svi fićama u obračun, jebiga, u startu nas ne shvate ozbiljno kad se pojavimo... :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: nisi trebao...zasto svi odustanete od pravljenja scene BAS ONDA kad imate prava da je napravite.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: davno sam to prostudirao ali opet imam posla sa majmunima od prodavaca. Baksuz sam po tom pitanju :: :: :: Skoro mi se desio sluchaj da na sajtu nn firme vidim komponentu za chiju cenu odem da proverim u jednoj od radnji u mojoj palanci. Pitam prodavca:`Da li je tachna cena komponente koju sam video na vashem sajtu?` Prodavac:`Verovatno jeste, chekaj da proverim`, proveri i potvrdi da je tako kako pishe i pita da li hocu da naruchim poshto nemaju u radnji. Poshto sam pristao proverio je da imaju na stanju i naruchio. Uzeo mi je kaparu da se osigura i kada sam posle tri dana doshao po komponentu, SHIPAK, koshta vishe a lepo sam ga pitao. Poshto se nije radilo o velikoj cifri a pritom sam dobio magarece ushi zbog kojih sam mogao da napravim scenu, platio sam i izashao. :: :: :: Ovom prilikom sam doveden u zabludu od strane prodavca, a to je priznacete bezobrazluk i zakonom kaznjivo :: :: :: :: :: :: cash rules everything around me :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.