Pozdrav, interesuje me kako da ubacim neki program da se dize sa win, da nemoram stalno da ga startujem kada mi treba(da stoji u taskbaru). Znam da moze sa nekim programima da se to odradi (tipa:youruninstaler.....) Znaci podesavanje u samom Windows-u. Hvala
Vec sam ti napisao StartupCP,kada ga startujes ides na hkc/run i na prazno polje udaris desni klik,pa new i onda browse(program koji zelis da startujes sa pdizanjem win-a)
Ma uzmi samo taj exe fajl koji pokreces i prevuci ga misem u Start/Programs/Startup i gotovo! win ce tu da kreira precicu i gotovo. Ovo ti je 2s posao!
Prostije ne moze biti...zar i za to treba posebna aplikacija?
A N G E L
:: Ma uzmi samo taj exe fajl koji pokreces i prevuci ga misem u Start/Programs/Startup i gotovo :: win ce tu da kreira precicu i gotovo. Ovo ti je 2s posao!
meni recimo treba programcic za shortcut na tastaturi da ugasi monitor kad odem na lalanje, mrzi me da pritiskam maleno dugmence na monitoru, a i da se ne trosi :P
:: Prostije ne moze biti...zar i za to treba posebna aplikacija :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Ma uzmi samo taj exe fajl koji pokreces i prevuci ga misem u Start/Programs/Startup i gotovo :: :: win ce tu da kreira precicu i gotovo. Ovo ti je 2s posao!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.