Na poslu mi se zakačio neki majmun na w mrežu. Uključen mi je MAC filtering, ali mi u statistici stoji da je lik zakačen na mrežu i lepo piše 5 računara konektovano dakle za jedan više nego što imamo u kanc. Trenutno želim da mu džigerivu izvadim...
..da negde u podešavanjima ima da se stavi password...Nadji stavi i na ostala 4 računara ukucaj password i to bi bilo tio... Open source software rules!!!
vi se z*ebavate, a ja bi uzo pušku i tuko bi ga njome. Biću kući oko 23h pa ću pogledati odgovore. Jel mogu negde da ukucam njegov MAC da ga ne konektuje(ono kao ban)? Šifru ću postaviti sutra nemam vremena sad. Javljam se posle. a sta ti ja znam...
:: ja odmah mogu da navedem jednog. U Americi se to elegantno resava: puskom :) Ja cesto imam posla sa majmunima...znam sta prica :: :: :: A N G E L :: :: ::
B`ate WEP enkripcija npr 128 bitnu...roknes neki key i tuki ce da pogodi sta je. Sto to nisi odmah uradio? ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
Jao bre kako ne kapirate!!! Ma ne zeli on bas tol`ko da ga se resi,kol`ko zeli da mu se na*ebe mile mamice,samo ne sme da pita ovako direktno KAKO to da uradi!!!! Znaci ona ideja koju je dao markopvict ili sl. samo na mail,pozeljno je...heheheheheh
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: B`ate WEP enkripcija npr 128 bitnu...roknes neki key i tuki ce da pogodi sta je. Sto to nisi odmah uradio :: __________________________________________________________________ :: `I`ve noticed a certain lack of demons latel :: And it really worries me sick... :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.