Izasao u prodavnicama , narodna verzija. Ako neko od kolega ima neke druge brze izvore sem luke gusara, jer ide bas sporo 1-2 mb pa malo stane i tako u krug...
Igra je odlicna. Skoro da nemam nista od tih bagova. Ponekad se desava da baguje AI. Ali nista gori nisu u odnosu na one stare delove. Inace higher stealth difficulty promeni obzirnost, tako da mogu da te nadju i po krovovima. Inace igru sam pustio na Japanski i dobro zvuci. Ima puno misija i isto kao i u Valhalli, `targets` imaju unikatnost. Tako da osim ako se ne igra sa Naoe i sa opcijom guarantee assassination, zna da bude malo nezgodno. Tako da kombinujem nekad igram sa ovim Yasukeom a nekad sa Naoe. Ima allies sa drugim karakterima koji pomazu (kao u ac 2 brotherhood), puno razlicitog oruzija i armora, puno razlicitih buildova koji mogu da se naprave. Tako da je igra cista jaka 7. Grafika dobra, mada zahtevna igra, combat kad se igra treba da se pazi dok se ne uzmu skillovi, pogotovo sa Elite vojnicima.
Last of us 2 nikad nisam ni voleo nesto, ali odigracu. Ovaj degenericni karakter me dosta nervira, gde je vise musko nego zensko, odvratna!
Odlicno radi FitGirls repack. Osnovna igra+DLC+Bonus content. Samo klizi, ima da se degustira lagano ali ovakav pocetak nisam ocekivao, al necu spojlujem :D
Pa nemam Sony niti sam igrao do sada :) Za mene sve novo bilo i prvi deo i ovo sada, sto mi stvara vece uzivanje nego vecini verovatno :D Sad cekam i seriju od 10og Aprila na HBO Max :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647624. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.