Kerbal Space Program mozda? Ili Minecraft? One su super ( meni makar) za spaljivanje vremena, nisu pucacine, a od pucacina... Ako nisi gadljiv na starije igre probaj System Shock 2. To mi je jedna od omiljenih igara, i mozes da dosta vremena potrosis na nju.
Borderlands (moze i co-op MP)... Bf3 za kompetetivni MP...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Sta predlazete od igara za ubijanje radnog vremena,gldam ali nemam ideju sta da skinem?Pozeljno je da igra bude pucacina ali i ne mora :: :: :: do not fear CuMsHot is here :D
:: Sta predlazete od igara za ubijanje radnog vremena,gldam ali nemam ideju sta da skinem?Pozeljno je da igra bude pucacina ali i ne mora :: :: :: do not fear CuMsHot is here :D
To je jedna od najkonfuznijih igara koje sam u životu odigarao. Počeo sam da igram i dvojku i nisam odmakao mnogo od početka. Prva polovina života (Half-Life), iako dinosaurus od igre, je i dalje No1 FPS po meni.
half life zaista jedna od najboljih igara sa Quake cini temelj svih modernih akcionih igara mada, ne bih preporucio prvi deo nekom ko nije igrao kad je trebalo opasno ce da se smori zbog grafike drugi deo i episode 1 i 2...epika sjajna prica dobrodrzeca grafika neverovatna, neprestana akcija sjajna igrivost neizbezna za igranje :)
Clive Barkers:Undying je bila odlicna igra pre 11 godina ali cisto sumnjam da bi je neko danas igrao. Moje omiljene fps igre su Return to Castle Wolfenstein i Quake 2 pa i pored toga nikada ne bih savetovao nekome da ih igra jer bi danasnjim igracima delovale smesno zbog grafike.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.