Znam,najebes se nekom mame na suptilniji nacin Dok se on snadje da prevede,prosao brzi voz
Štangliranje
:: `We are not yet able to translate from Kurdish into Serbian. :: :: Ipak, ovi `hijeroglifi`, `dakako`, mogu i prakticnije da se primene, u izvesnim situacijama :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Igra ide savrseno, bez ikakvog seckanja, ali obicno me izbaci kada pocne nivo. Samo sto nekada mogu da igram nesmetano nekoliko nivoa, a nekada me izbaci posle jednog predjenog, kada sledeci pocne.
Imam XP sa SP3 i jedino smo mi je mozda ispod zahtevnosti ram (imam 2gb)
Meni igra radi extra! Svidja mi se sve..al naravno stvar ukusa.... !Imam isto 2 gb rama... na Windows 7 nikakvi problemi! Skinuo CLONEDVD verziju i FLT antibiotik ... i sljaka kao leptir! odo u kafanu..... MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb DDR5 (840/4160Mhz) Asus DVD/RW Napajanje 550W
Bilo je toliko polemike oko toga kako je ovaj drugi deo srozan sto se grafike tice, i jeste, ali je ipak, kad se malo objektivno pogleda, sve to lepo upakovano da je zaista lepo za igrati. Evo i nekih poredjenja od ranijeg CryEngina 2 i ovog sadasnjeg:
Pitanje je kakvi su ti driveri za XP, probaj neke druge, ali prethodno, update-uj na 1.1 verziju, kao što ti je već rekao kolega sa mrtvačkom glavom na avataru.
:: Onda mora da je do XP-a : :: A sedmica mi se ne instalira ponovo, tako da cu da stegnem zube i da je predjem u toku noci, makar mi crashovala : :: :: Mada od cele igre i price najvise mi se dopada nanosuit, mozda jeste malo konzoloisana ali mislim da je crytek konacno ubo po sred srede :)
Uradio sam pre pocetka igarnja update na 1.1, a ostali drajveri su mi redovno update-ovani, ali sada mi to i nije toliko bitno, jer sam konacno presao igru .)
Necu da spojlujem, ali ima finih twist-ova...uf deo mene vristi da istrtljam koliko je bilo dobro .)
Hvala, FTL radi sasvim OK, mada nisam igrao nesto dugo, 20 min. update-vo sam na 1.1 pa crack-ovo. Nego, recite mi kojim REDOSLEDOM idu tezine podesavanja, od najlakseg ka najtezem . Pozz
Evo mi ga disk original Crysis 2. Bacili mi iz aviona kada je pilot dok je isao na napuni avion u Italiji pre patroliranja iznad Libije. Jedva sam nasao disk pao u neku jarugu.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.