7 Aprila ce moci da se skine sa Steam-a da bude spremno za 14 ipak ima 65 GB
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Bilo bi dobro da ga odloze jos jednom , necu da mi na SLI ne radi lepo... Naljuticu se zaista ako je ne odloze a igra bude lose radila :-PPP :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
:: 7 Aprila ce moci da se skine sa Steam-a da bude spremno za 14 ipak ima 65 G :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Bilo bi dobro da ga odloze jos jednom , necu da mi na SLI ne radi lepo... Naljuticu se zaista ako je ne odloze a igra bude lose radila :-PPP :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: ::
Nema odlaganja vise :) Rockstar je ovo shvatio ozbiljno za razliku od EA,Ubisofta,Actavision-a
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Steta , preporanili su, plasi me kako ce sve to da izgleda, trebali bi ipak da odloze zar ne? :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: 7 Aprila ce moci da se skine sa Steam-a da bude spremno za 14 ipak ima 65 G :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Bilo bi dobro da ga odloze jos jednom , necu da mi na SLI ne radi lepo... Naljuticu se zaista ako je ne odloze a igra bude lose radila :-PPP :: :: :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Samo da ne bude da su shvatili ozbiljno da uzmu pare od pc igraca a optimizacija uzasna :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
Ne znam sto se tice GTA V sta ce biti ,igrao sam san andreas i bas sam se izivljavao sa raznim skalamerijama bas ima slobode,pa kad roknes nekog clana bande i pocne rat za teritoriju a ti sa vulkanom ili rpg-om ih isevas a gt 4 sam igrao one modove balada o toniju pederu i jos dva moda i bilo je kul,u toj 4-ci najjace je kad si bajker,a balada je u rap nigga fazonu,bice igriv i GTA V jer sam gt 4 igrao na dual core i nije stucao tj za mene je bila ok nije bilo nekih detalja a nije bio ni slajd show... Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p pussy
Ne bi trebalo, obzirom da su ih PC igraci za cetvorku zesce napljuvali.
:: Samo da ne bude da su shvatili ozbiljno da uzmu pare od pc igraca a optimizacija uzasna :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
Opusti se, ne bi je oni odlagali toliko ako nece da je ispeglaju i optimizuju do besvesti. Za takvu firmu uopste ne sumnjam da rade ono sto kazu, jer bilo bi glupo da nakon svega izbace nesto da ne valja, nije to Ubisoft.
Ja se radujem, kao veliki fan GTA serijala i nadam se da cu moci da je odigram u punom grafickom svetlu.
Samo se ti zezaj mali, upoznaces ti Lord Acu od Srafcigera! :-D
Pa tako je i bilo tad, SA je bio epic i onda nakon toga su smarali Rockstar sa svakakvim tuzbama itd, kao nasilna igra i ti fazoni. Procitao sam tad da je igra postala zabranjena u Novom Zelandu, pa su im kenjali zato je uvedeno da mozes leteti avionom, pa su to cak povezali za teroristickim napadima itd. Nebuloze. Zato u cetvorci nema toga. Ali pored tih stvari, igra je bila neoptimizovana za PC pa su je pecovali posle da koliko toliko ispeglaju situaciju, a PC gejmeri su ih napljuvali.
Igra je fenomenalna. Kao stvarena za uzivanje iz fotelje na velikom ekranu. Kao da gledas mnogo dobar blockbuster. I zasluzuje da se odigra svaka sporedna misija. Online deo igre otkida koliko je zarazan.
Igrao na xbox-u i cudio se koliko su nategli konzolu do kraja mogucnosti
Ako port bude dobar, pazarim original u skorije vreme :)
:: Trejler obecava. Bas me interesuje kakva je igra. Mislim da je vredi mezetiti polako ::
Ima na gamespotu clanak, izgleda da su se stvarno propisno posvetili portu. Ima gomila podesavanja, bas onako kao sto dolikuje jednoj pc igri, verujem da ce lepo raditi i na novijem i starijem hw
Upravo ovo izadje jednom u 5 godina ako ne i vise :) Nije ovo FM 2014,15,16 :)
:: Ja sam je uzeo na steam-u. Skinuo 60GB i cekam 14.04. Jednostavno odrastao sam uz GTA i to je moralo da se uzme.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Ja sam uzeo na fast2play ne na stemu iako neizmerno volim GTA uzeo sam ovako direktno CD key za social club da tu aktiviram koliko su nas zajebavali zbog PC a necu da im dajem 60 +eura nego sam platio 39.8 e i cekam 14. :)
...mene je igra odusevila jos dok sam je igrao na PS3-ci, naravno prodao konzolu a sa njom i sve igre (medju njima i GTA V). A posto na Steam vec imam sve GTA naslove, ovaj je samo falio, a s obzirom koliko je dobra igra, i po svemu sudeci sto sam cuo do sad, vredi dati te parice :)
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.