Igra je odlicna..Gameplay je dosta bolji,zanimljiviji osecaj tokom samog igranja.Nema dosadjivanja i mnogo gubljenja vremena kroz kretanje samog menija,to su malo skratili. Graficki je za jedan korak unapred bolja od drugog dela,korisceni su napredni efekti,teksture su dosta jasnije i forsiranjem AA i AF filtera moze se doci do savrsenstva.Veliki plus i sto se tice same optimizacije.Igra je po meni jako dobra i u svakom slucaju napredak u odnosu na drugi deo.
igra je totalno bzv, drugi deo je bio mnogo bolji i graficki i meniji u samoj igri su bili bolje dizajnirani i auto se normalnije ponasao, i nije bio kao da je od papira da leti levo desno ... i lica ljudi i periferni objekti su smesno uradjeni u ovoj igri, ja sam moju vec deinstalirao...
shift 2 i tdu 2 su za ovu igru graficka umetnost...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
ti bre uvek sve kontra, ne postoji osoba koja mi je rekla nesto lose za Dirt3, zivo i mene zanima, a nikako da probam ajde shift2 ali ne znam stvarno koju si to umetnost video u TDU2???
:: igra je totalno bzv, drugi deo je bio mnogo bolji i graficki i meniji u samoj igri su bili bolje dizajnirani i auto se normalnije ponasao, i nije bio kao da je od papira da leti levo desno ... i lica ljudi i periferni objekti su smesno uradjeni u ovoj igri, ja sam moju vec deinstalirao.. :: :: shift 2 i tdu 2 su za ovu igru graficka umetnost.. :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Podesavanja za grafiku na preset pa izabrati ultra. Senke staviti na high, na ultra im samo malo razblazi ivice sto niti izgleda nesto bolje niti se da za primetiti u toku igranja, a dosta utice na FPS.
Nivo tezine na recimo 5 od 6, a moze i na 6 ako neko zeli da se malo vise pomuci. Sve pomoci iskljuciti, i kome se ne svidi igra posle samo malcice navike na tim podesavanjima, do njega je problem.
:: Podesavanja za grafiku na preset pa izabrati ultra. Senke staviti na high, na ultra im samo malo razblazi ivice sto niti izgleda nesto bolje niti se da za primetiti u toku igranja, a dosta utice na FPS :: :: Nivo tezine na recimo 5 od 6, a moze i na 6 ako neko zeli da se malo vise pomuci. Sve pomoci iskljuciti, i kome se ne svidi igra posle samo malcice navike na tim podesavanjima, do njega je problem :: :: ::
Daj bacite mi Zacin C na mail koji mu daje dobar smek. _______________________ 4 uzastupne titule. Idemooo Danza Kuduro Akcent pokidao http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3go
ja sam skinuo skidrow verziju i prvi put sam se prijavio na live, a drugi put nije hteo da mi ucita sacuvani profil, a upisuje se na live normalno, kad dodje do ukucavanja koda (1111) izbaci failed.. takodje nece da mi ucita profil igre(failed).. mozda zbog windows xp x64
:: Taj sa dirt3.exe i play.exe ne radi save :: Radi onaj sa paul.dll što ga prijavljuje kao virus, ko je stavio taj sa dirt3.exe moraće da vrati originalni exe :: :: Ko nije sačuvao, originalni exe je fajl: Fid_761FEAAD_165A_C6DE_A10F_9C38AC56301 :: i nalazi se u Media4.cab na dvd-ju, da ne morate da reinstalirate igru, samo izvaditi i preimenovati :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Ja sam imao clonedvd verziju, serial se kucao prilikom instalacije, sve kečevi, scyter je valjda kucao sve X-eve na skidrow verziji. Kad je igra krenula išao sam home, obrisao postojeći live profil, napravio novi offline i to je to.
S onim krekom koji je prvi izašao radilo je sve ali nije čuvao profil i podešavanja, kad je izašao čestit krek s dll-ovima vratio sam originalni exe i ubacio njega.
Pitaj tortojeda za XP, on tera retro.
->Mikishone: Koji antivirus imaš?
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ja sam skinuo skidrow verziju i prvi put sam se prijavio na live, a drugi put nije hteo da mi ucita sacuvani profil, a upisuje se na live normalno, kad dodje do ukucavanja koda (1111) izbaci failed.. takodje nece da mi ucita profil igre(failed).. mozda zbog windows xp x6 :: :: :: :: Taj sa dirt3.exe i play.exe ne radi save :: :: Radi onaj sa paul.dll što ga prijavljuje kao virus, ko je stavio taj sa dirt3.exe moraće da vrati originalni exe :: :: :: :: Ko nije sačuvao, originalni exe je fajl: Fid_761FEAAD_165A_C6DE_A10F_9C38AC56301 :: :: i nalazi se u Media4.cab na dvd-ju, da ne morate da reinstalirate igru, samo izvaditi i preimenovati :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ::
*** Ko nije sačuvao, originalni exe je fajl: Fid_761FEAAD_165A_C6DE_A10F_9C38AC56301 i nalazi se u Media4.cab na dvd-ju, da ne morate da reinstalirate igru, samo izvaditi i preimenovati ***
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: reci mi gde stoji da netrazim ima 6 stran :: :: ::
:: Daj bacite mi Zacin C na mail koji mu daje dobar smek :: ______________________ :: 4 uzastupne titule. Idemoo :: Danza Kudur :: Akcent pokida :: http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3g :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.