Haha kako je krenulo Arcania je offtopic. Anyways, ima na warez-bb i megaupload linkova, bacite kuzh. Ja je upravo skidam. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
:: Uputio bih iskreno izvinjenje što post nije o pederima i/ili hrišćanstvu i javno bih osudio taj svoj nepromišljen gest :: :: S ovih linkova ok ide, stavio sam sinoć i skinulo se pola do jutros, biće sigurno gotovo dok se ne vratim :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Nema problema, vidim dosta postova ima pa mi bi milo što je Gothic tako aktuelan i reko da dodam koju :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: raic> Bravo za povratak na temu i hvala na linkovima :: :: ::
Bas vala, stvarno si bezobziran prema huliganima, pederima i popovima
Evo meni nekih 50% skinuto, jbg, nisam spavao, pa izgleda mnogo duze. Iskreno se nadam da ce da vredi naslov. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Bogumili su bili ni Hriscani ni Pagani, nesto izmedju, e sada kako su oni resili to pitanje ne znam, ali ipak u vreme kada je Inkvizicija bila u punom jeku zapadna Evropa je bila mnogo uredjenija od Srbije u doba Nemanjica.
Inace i ti si neinformisan sto se tice danasnje crkve, danas imas dve struje jednu koja ide ka Katolicanstvu a druga Pravoslavna, dakle da se nista ne menja, nadam se da je to dovoljno da shvatis odakle izlaze ti dzipovi itd. Inace ta pedofilija je jako retka pojava, ali naravno desava se i van Crkve i to pogotovu kod nekih ljudi koji nisu nesto bliski sa verom.
Inace sto se tice 1100. godine to je bio verovatno neki Krstaski rat (nisam uspeo nista da nadjem o tom gradu), gde su glavnu rec vodili neki zapadnoevropski vladari i njihov cilj je bio totalno drugaciji od oslobodjenja Svetih Hriscanskih mesta u Palestini.
Inace u Rusiji je uvek Ruska Pravoslavna Crkva bila jaka pa ja ne cuh ni za jedan incident ?
Pozdrav!
:: @gil :: Pravoslavna crkva nije sprovodila inkviziciju zato sto je bila na rubu opstanka, to jest nije imala moc. A dok je imala moc - Stefan Nemanja + njegov sin Prvovencani su resili pitanje bogumila na isti nacin na koji su 6 vekova kasnije Hrvati pokusali da rese `Srpsko pitanje` - 1/3 pobiti, 1/3 pokrstiti i 1/3 proterat :: Razlika izmedju nase crkve i katolicke je sto je katolicka imala neuporedivo vecu moc. Evo sta se desava sa nasom crkvom cim je dobila na snazi - dzipovi, gradjevinska mafija, pedofilija... Instruirane izmisljotine? :: ::
Jako mnogo ljudi se žalilo da je igra jako loše optimizovana i da se teško igra i stalno secka te se zato na netu pojavio hotifix koji značajno popravlje igrivost dugo izčekivanog gothica 4.
Eee kad bi mogao heroj HENKOK da ozivi iz filma i doleti u Srbiju i isprebija sve bahate glupandere, delikvente huligane, navijace morone i nabildane sitne kriminalce nama se ovo ne bi desavalo zar ne? :) Javi se Hancock !! Cekamo te.....Henkok Henkok come we need you.....Serbia need you.
:: :: Eee kad bi mogao heroj HENKOK da ozivi iz filma i doleti u Srbiju i isprebija sve bahate glupandere, delikvente huligane, navijace morone i nabildane sitne kriminalce nama se ovo ne bi desavalo zar ne? : :: Javi se Hancock ! :: Cekamo te.....Henkok Henkok come we need you.....Serbia need you ::
Ljudi iskreno nije ono sto smo ocekivali bar ne sve, igra dosta po ambijentu podseca na gothic 2, ali cuveno ali tacno je mnogo je neoptimizovana pod br 1 pod br2, najgora stvar jebeno si ogranicen i nemozes da odes u neke delove dok neresis neke questove izgubila je tu car jer je gothic poznata po tome da imas apsolutnu slobodu kretanja odma s poicetka
onda cuj nemozes u vodu to je debilno, ali o5 cela atmosfera je lepa i zivotinje, e sad slagali su da je recomanded 8800gts kad je izasla onda je min 8800gtx i zahtevna je, risen je radio pitana bytes on je najslicniji gothic 2 ali ni9je ni ova losa samo da izadje patch i pravi crack i o5 si u korinisu...
P.S. da sam hancock, dacic bi ribo ulice od slavije do visnjicke banje pa do fontane na novom bg-u a pomagali bi mu djilas i tadic, dok bi cedomir svirao na frulicu i nosio metu na ledjima
:: Ljudi iskreno nije ono sto smo ocekivali bar ne sve, igra dosta po ambijentu podseca na gothic 2, ali cuveno ali tacno je mnogo je neoptimizovana pod br 1 pod br2, najgora stvar jebeno si ogranicen i nemozes da odes u neke delove dok neresis neke questove izgubila je tu car jer je gothic poznata po tome da imas apsolutnu slobodu kretanja odma s poicetk :: :: onda cuj nemozes u vodu to je debilno, ali o5 cela atmosfera je lepa i zivotinje, e sad slagali su da je recomanded 8800gts kad je izasla onda je min 8800gtx i zahtevna je :: risen je radio pitana bytes on je najslicniji gothic 2 ali ni9je ni ova losa samo da izadje patch i pravi crack i o5 si u korinisu..
Recommended: * Windows XP/Vista/7 * Intel Quad Core * 2 GB RAM * GeForce GTX 295 Izašo patch neki stavio sam ga i neznam šta tacno radi. Mada igra fino ide na 5770.
Koji krek si upotrebio za taj patch? Ako moze link ne bi bio na odmet :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: Minimum :: * Windows XP/Vista/ :: * Intel Core 2 Duo-Processo :: * 1 GB RAM (XP)/2 GB RAM (Vista :: * GeForce 8800 GT :: :: Recommended :: * Windows XP/Vista/ :: * Intel Quad Cor :: * 2 GB RA :: * GeForce GTX 29 :: Izašo patch neki stavio sam ga i neznam šta tacno radi. Mada igra fino ide na 5770 :: :: ::
taj patch resava glavnu stvar na koju su se ljudi zalili a to je sto je i na najjacim masinama imalo neko seckanje nebitan fps. sa tim je to ispravljeno toje bilo i u gothic 3 kad se tek pojavio, meni je na max oc-ovanoj o flasovanoj 8800gts 512 na medium i min 23 max 30 fps
u sustini igra je super ambijent je fenomenalan samo par sitnica su se izglupirali a to je nemozes u vodu, ogranicen si, nemoze da se penje, itd ima malih zamerki ali nista strasno sto je vise igram sve mi se vise svidja jer me podseca na gothic 2
Pa koristiš isti crack znaci patchuješ pa prekopiraš stari crack. Al ja nisam vido nikakve promene isto radi, mislim dobro, mada vidi se malo `seckanje` al nije strašno, a setovanje je na maximumu sve u 1650x1050
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.