:: :: Ja znam o cemu pričam, ali me ti ne razumeš jer ti inteligencija kaska poput konja kome je slomljeno svih pet nogu :: To me se samo po sebi ne bi ticalo. Ali ako sporost nastavi da bude izražena, neko rešenje mora da se nađe :: Ja predlažem ovo: Usporiću, poravnati se, i išćupaću ti male bezobrazne uši :: Onda ću videti da li ne znam šta pričam :: ::
To bi bilo korisno da saznas sam. Izostri um, procitaj celu temu, razmisli o svemu.
Bio bi osnovni profesionalni i ljudski red da se ne sudi o stvarima na krajnje povrsan i indirektan nacin. Ali ako tebi ne smeta da taj red izostane, to je tvoja stvar. Tuzna, ali tvoja.
Dok ne predje na mene.
Jednom u sto godina naletim na nesto sto me malo zabavi, i odmah mora neko da se nadje da pljune po tome. Ne razumem to.
imao sam priliku da nesto malo odigram i ne mogu da kompletno sudim o celoj igri, ali sama mehanika - kretanje, skakanje, pucanje i sve ostalo je stvarno zategnuto i dobro odradjeno. So, is it fun to play? Jeste. I tek ce biti kada se pojave ekspanzije, koje bi trebalo da budu masivne i kojih bi trebalo biti mnogo. I druga mana, uslovno receno, je sto igra u prvi plan stavlja gameplay a ne pricu, pa ko hoce da sazna vise mora da otvara grimoar i tako to.
E sada, po mom misljenju, nezadovoljstvo ljudi je otuda sto bungie nije izbacio igru koju su oni ocekivali (a to je halo klon) vec je sledio svoj creative vision i izbacio igru kakvu je zeleo da izbaci.
tl:dr - sve se svodi na ono sto je ocekivano naspram onoga sto je dobijeno. ko hoce gameplay kupice destini ko trazi pricu - trazice neki drugi naslov.
Pa ja bih voleo da znam ko sta trazi, pa da se povede neka realna i pozitivna diskusija. Ali ovde je sve u fazonu gledo sam trejler, reko mi Dzo, pljujem a ne znam zasto, ti glup ja pametan, bla, bla...
Sad oni sude o knjizi od 1000 strana na osnovu 5 strana, tj. nula, jer nisu procitali ni jednu. Sta misliti o takvom `pristupu`?
Drago mi je da se javio neko ko je zapravo probao. Elem, ja mislim isto. Nije najbolja na svetu, jeste fun to play, grafika je vise nego ok, a posebno je interesantan co-op i MP, sto je, jelte, i osnova MMO-a. Igra je pucacina, prica je na drugom mestu, sto mi je leglo jer ponekad zelim da se odmorim od price. Ima sirinu i ukus spejs opere, podsetila me na Star Wars, fina zabava i potsecanje.
Ma mene nije briga za tvoj ukus i standarde (koliko god niski bili) mene zanima kako je teorija relativnosti i relativizam po tebi isto? Proveri sta si prvo nalupao u ovoj temi pa onda, pa pokusaj da to svedes na jednu koegzistentnu misao. Ako je to ikako moguce...
:: :: To bi bilo korisno da saznas sam. :: Izostri um, procitaj celu temu, razmisli o svemu :: :: Bio bi osnovni profesionalni i ljudski red da se ne sudi o stvarima na krajnje povrsan i indirektan nacin. :: Ali ako tebi ne smeta da taj red izostane, to je tvoja stvar. Tuzna, ali tvoja. :: :: Dok ne predje na mene. :: :: Jednom u sto godina naletim na nesto sto me malo zabavi, i odmah mora neko da se nadje da pljune po tome. :: Ne razumem to. :: :: Meni se svidja, tebi se ne svidja. Kraj price :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.