Ja predjoh ovo cudo i dobra je igra.Dva puta mi je izletala igra pri ucitavanju nivoa i FPS je zakucan na 45 ma sta radio sa opcijama.Jedan nivo sam morao da odigram iz pocetka jer je uvek pucala igra(neki nivo gde silazis u neku sahtu,cim sidjes error).Reloaded verzija.
:: Ja predjoh ovo cudo i dobra je igra.Dva puta mi je izletala igra pri ucitavanju nivoa i FPS je zakucan na 45 ma sta radio sa opcijama.Jedan nivo sam morao da odigram iz pocetka jer je uvek pucala igra(neki nivo gde silazis u neku sahtu,cim sidjes error).Reloaded verzija :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655258 :: http://www.techpowerup.com/gpuz/ccsgn/ :: ::
I opciju Image Quality obavezno stavite na Native, ne na Extra jer na Extra losije izgleda radi neki upscale sa nize rezolucije...
na Native igra izgleda bolje nego MW2, ipak se su poradili mal ona grafici, naravno isti je to engine ali daleko od toga da lose izgleda i dan danas, po meni igra ima sasvim odgovarajucu grafiku, plus ne pada ispod 60-70FPS cesto je frejmrejt preko 100...
Presao sam Act I i Act II i mogu slobodno da kazem da je SP mnogo bolji nego u BF3, misije su dosta bolje a i prica,ovaj novi CoD me bas iznenadio sasvim ok prica kao solidan akcioni film, cak mi je bolja nego MW2, plus sto je nesto povezano sa dogadjajima iz prethodnih delova i razjasnava neke stvari sto cini pricu i zanimljivijom...
Na extra valjda il itak onesto najvece sto daje, nije to bitno extra je najveca opcija sem u slucaju tog image quality-ja ja sam se cudio sto onako izgleda igra u pocetku dok nsiam video da native daje grafiku kakva treba da bude, kod mene ovak ozigleda:
ja zavrsio MW3 :) bas mi se dopao, dinamican, eksplozivan, jednom reciju prava pucacina da li je sminka od prethodnog dela ili nije (o cemu je vec bilo diskusije) necu da analiziram :) sve u svemu, vredi da se covek poigra ako ima vremena za kraj, spica na kraju sp kampanje traje 10 minuta, kao kod terminator-a, njih nekoliko hiljada ucestvovalo i pravljenju igrice :)
Izvini ali moram da te pitam, a gde ti je, zivota ti ta opcija, image quality u meniu, ja to nigde nisam video da ima `native`. Jedino od opcija za texture ima pod opcijom Advanced Video/Texture Quality, pa tu imas manual ili automatic, a u pod meniu imas opcije za Texture Resolution, Normal Map Resolution i Specular Map Resolution. E za te tri podopcije imas low, normal, high i extra, nigde nisam video native, jedino ako mislis pod `normal` ili sta li vec, ili si mozda editovao onaj cfg file!?
Da, upravo sam provalio, ja sam koristio neku drugu, valjda 3DM. Sada sam i ja dobio tu opciju, mada mi je isto i sa 3dm-om bilo sto se tice izgleda kvaliteta, valjda je tamo to bilo tako podeseno po default-u u pozadini, sve jedno, misterija razresena. .)
skinuo sam blackbox verziju i grafika mi je jako losa u meniju i u igri,ona slova na ocitavanju su jako mutna i grafika je jako tamna tj mrtva igram u rezoluciji 1680x1050 sve mi je na high.
Nisam siguran sta bi mogao da bude problem, jel si probao u config-u da podesis image quality na `0` ? Ili u opcijama igre Image Quality na Native ?
:: skinuo sam blackbox verziju i grafika mi je jako losa u meniju i u igri,ona slova na ocitavanju su jako mutna i grafika je jako tamna tj mrtv :: igram u rezoluciji 1680x1050 sve mi je na high :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
dali je moguce zato sto je igra ripovana,znaci nekako su animacije mutne tj pikselizovane izgledaju kao da igram u 640x480 rez, nznm zbog cega? evo skrinsota http://www.dodaj.rs/f/1r/65/OTd9w4p/cod.png dali je i vama ovaka grafika?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.