:: Sale the lepi ediSH ili oGringo :: :: nije ista ni kvota ni osoba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Ulazem 100 postova, na Saleta = Ogringo, imali su oni dosta konflikata pre :: :: :: :: Pozdrav!
Ja sam možebiti jedino autor tebe... Ali, jbg... Nekih aspekata svog životnog opusa se ne ponosim... Isto kao što n stavljam copyright na svaki list toalet papira koji upotrebim ujutru... Jeste da ima moj `touch`, ali... Nije zlato sve što ne sija :)
EXTRA! EXTRA! Read all about it! Zašto sa pravom žele da ih satru...
`Kao deo Vladinog nastojanja da se `proslavi gej zajednica`, matematički zadaci bi mogli biti uvedeni tako da uključuju gej likove...`
`Young children are to be taught about homosexuality in their maths, geography, science and English lessons, it has emerged. As part of a Government-backed drive to ‘celebrate the gay community’, maths problems could be introduced that involve gay characters. In geography classes, students will be asked why homosexuals move from the countryside to cities – and words such as ‘outing’ and ‘pride’, will be used in language classes.`
`Rasisti` od 3 godine starosti: Država (Engleska) počela da pravi staljinističke liste DECE koja prema svojim vršnjacima upotrebe uvrede kao što su `gejlord` (`Gospodar gejeva`) i slične... Učitelji dobili instrukcije da PRAVE ORVELOVSKE LISTE `PRESTUPNIKA` KOJI SE USUDE DA PREMA SVOJIM VRŠNJACIMA IZVRŠE `HATE CRIME` (ZLOČIN IZ MRŽNJE), to jest, ako upotrebe `homofobne` nadimke ili uvrede prema drugoj deci...
`Teachers are branding thousands of children racist or homophobic following playground squabbles. More than 20,000 pupils aged 11 or younger were last year put on record for so-called hate crimes such as using the word ‘gaylord’. Some of them are even from nursery schools where children are no older than three.`
Matori vidim da si debelo(no offence) zagrizao u te teorije zavere ali promasujes poentu ili ti najvecu...
Dakle zavera nad zaverama i krajica svih zavera je da se na bilo koji nacin i bilo kojim sredstvima izazove medju ljudska ne trpeljivost, a samim tim i eskalacija nasilja sto ce na kraju dovesti do ultimativnog cilja a to je smanjenje populacije na zemlji.
Ovo sas pederi necu da se siri(LOL) rece Shojic a u datom trenutku niko nije bio svestan koliko je ta recenica bila kljucna za opstanak sveta kakvog smo do tada poznavali.
Elem posle izmisljenih : vera,ratova,bolesti, granica....., ovo sa pederima na kraju ce da donese najvece rezultate po pitanju smanjenja globalne populacije...!
Deca - sredstvo za ostvarivanje njihovih socijalnih ciljeva
21.09.2011. 16:16
status: user broj poruka: 1886
Ono što će pojedini `pomirljivi` degenerici i mentalni patuljci shvatiti za jedno 10-20 godina je da GEJEVI NA NAŠU NAPUŠTENU DECU (decu raspoloživu za usvajanje), gledaju PRE SVEGA KAO NA SREDSTVO ZA *LEGITIMIZACIJU*/POPRAVLJANJE IMIDŽA SEBE SAMIH, kao na sredstvo koje bi oni mogli da upotrebe da bi što bliže i što bolje podražavali prirodnu/logičnu porodicu, kao zajednicu dva prirodno/evolucijom komplementarna pola - i da bi na taj način pomogli sami sebi u prisvajanju svih onih `prava` koje oni požele...
Ko god je voljan/saglasan da se BILO KOJE dete, pogotovo muško, da paru pedera na indoktrinaciju i zloupotrebu - a da taj (sam) nije prošao kroz isto to, to jest, da on sam, kao zagovornik te ideje nije nikada bio usvojenik para pedera - PROKLETA JE DUŠA - to je prokletnik proklet od Univerzuma, od Boga, od karme, od razuma, od svih zakona termodinamike i logike... To je nepromišljeno, da ne kažem GLUPO, LICEMERNO đubre, koje nije ni svesno kakvo zlo i hendikep zagovara za drugoga - a kroz šta sam (ili sama) nije prošao. (Mislim na likove koji podržavaju dodeljivanje prava na usvajanje pederima.)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ne pravis zaveru ovi proporcija bez svih kockica na mestu, a posebno outlandish marketinga.
Nisu prirodni homosexualci problem(hormonski disbalans), njihov broj je zanemarljiv, vec ova gro vecina koju ja nazivam nabedjeni pederi.
Navescu ti primer ribe koja mi je dosla u galeriju a tada sam imao manje od mesec dana staza na brodu(hotel sa 6 zvezdica). Kroz pricu dosli smo do toga da mi je ona(25-28 god) rekla da je lezbejka, na sta sam joj ja kao iz topa rekao da je to ne moguce i da ona jos pravog qurca nije probala(bukvalno tim recima). Riba se tako pogubila da je bukvalno nestala iz galerije i do kraja kruza vise usla nije, a meni nikakva prijava/zalba nije stigla.
Da je hormonska lezbejka sta mislis koliko bi im trebalo minuta da me nogiraju sa broda???
:: Nisu prirodni homosexualci problem(hormonski disbalans
Hormonski disbalansi povremeno postoje kod svih nas. Do nedavno je jedna od glavnih vesti, TAČNIH vesti, iz žute/jet-set štampe bila da se Robi Vilijams podvrgnuo terapiji testosteronom - to jest - imao je vrlo nizak nivo testosterona.
Jedna od posledica takvog stanja je impotencija... Uz druge simptome, kao što su nedostatak energije, depresivnost, itd...
TOTALNO mogu da zamislim da neko ko je psihički slaba osoba, a doživi još i takav hendikep - da mu značajno padne nivo testosterona - pa doživi ispalu pred sopstvenom devojkom, pa ga ta devojka pritom i ponizi - kad mu se ne digne, počne da ZAVIDI zdravim i funkcionalnim muškarcima, pa možda, u stanju teške depresije ili nedostatka samopouzdanja, pretvori to osećanje zavisti u želju da BUDE sa nekim takvim SPOSOBNIM muškarcem - u smislu: `Kompenzovaću svoj nedostatak muškosti tako što ću uživati u muškosti/potenciji/snazi/energiji/dominantnosti drugog muškarca.`
lose sam se izrazio, vec bukvalno na igru prirode gde se na primer rodi zena zakljucana u muskom telu i obrnuto.
Ima tu mnogo vise od testosterona i estrogena.
Kod mene ima jedna takva `devojka`, koja je naravno lezbejka ali je ona od detinjstva radila sve sto rade muskarci i dan danas vise podseca na musko, i ako ima normalne grudi i vaginu. Ali sve ostalo je jednostavno musko i ima identicno `gadjenje` prema muskarcima kao i svi mi.
Sto se test-a tice svima nama pada posle 25-te, a kada dodje ispod nekih granica minimuma desava se pojava znana kao : `nije isto 30 do 40 i 40 do 50 godina` , sto uglavnom cujes od ~45-o godisnjaka, kad krece i prostata i sve ostale zajebancije uzrokovane sve manjom koncentracije testosterona.
Ako recimo neki muškarac umisli da je zec(ili tome slično) i počne da se ponaša i oseća kao zec ,a pritom je evidentno da nije zec-pošto je čovek ,neminovno je da će posle nekog vremena biti smešten na psihijatriju i biće smatran bolesnim čovekom. U bolnici će psihijatri pokušati da ga izleče od te njegove bolesne fantazije.
Ali ukoliko neki muškarac umisli da je žena(ili tome slično!) i počne da se ponaša i oseća kao žena ,što evidentno nije - kao što ni onaj mučenik od pre nije bio zec ,ne samo da neće niko pokušati da ga izleči ,nego će se hrpa nevladinih organizacija boriti za to da se ta njegova bolest smatra normalnom i zahtevati od svih njemu bliskih da tu njegovu bolest prihvate kao nešto sasvim normalno i kao njegov lični izbor i slobodu ,a automatski dobija i titulu `gay`!
Pa lični izbor i sloboda biranja i onog prvog je bio da živi i da se oseća kao zec ,pa niko da ga razume i da mu pomogne u tome! Obadvojica se osećaju kao nešto drugo ,a ne kao ono kako su se rodili a samo ovom što misli da je žena se pomaže ,a ovaj drugi ide u ludnicu!
JA se ovom definicijom borim za prava svih, a ne te tamo neke gay organizacije..! Borim se za prava ovih koji misle da su zečevi, Napoleoni, itd...Gde je tu pravda, gde je tu jednakost, gde je njihovo pravo da se javno deklarišu tako kako se osećaju?!
Zašto je samo njima zabranjeno da se osećaju i izjašnjavaju kao ZECOVI?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.