I ja... Nadam se da ce uskoro... Nekako nemam bas poverenja u sve ovo... Mozda to sad i deluje da radi, ali ko zna gde u igri moze samo da pukne... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Sve radi kako treba, nikavi glichevi nikakva sranja, kada se ubaci u deamon tools pro samo nek stoji unutra ni ne treba da se setas da vidis podatke sa tog virtualnog diska. Meni je bio pproblem sto je igra trazila sa prvog cd-a, pravog, pa sam ga disejblovao i posle logicno ide na sledeci.
Nakon startovanja traje dugo ,20sec, da , to je ok.
Slobodno se igrajte ne morate da cekate nista vise.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Instalirao sam daemon tools pro isao na add ide virtual drive pa sam posle toga isao na device parameters i namestio sam sve kako pise cak i ona slova gore sam promenio i onda idem na mount image i nista mi se ne otvara sta me zeza????
da nateram da prepozna gamepad u igri, ukljucen je pre ulaske u igru, ali igra ne prepoznaje nijednu kontrolu, probao sam da ukljucim pa da iskljucim u menu gde pise start da tako pokrenem igru gamapadom, ali nece..... probao je neko, radi li sa gamepadom!?!? Imam Saitek gamepad......
Pojede me ovaj Windows Live k`o mlad lebac! Prvo igra neće da se startuje bez windows live-a. Ok, instaliram to, zatim nemam profil na toj gluposti, naranvo napravim profil, i povrh svega mi sada traži product key. Ma teraj se u pm.
Znam da ovo može da se zaobiđe jer sam isto to imao na Street Fighter 4 i nije mi tražio nikakav product key.
:: Pojede me ovaj Windows Live k`o mlad lebac! Prvo igra neće da se startuje bez windows live-a. Ok, instaliram to, zatim nemam profil na toj gluposti, naranvo napravim profil, i povrh svega mi sada traži product key. Ma teraj se u pm :: :: Znam da ovo može da se zaobiđe jer sam isto to imao na Street Fighter 4 i nije mi tražio nikakav product key :: :: Hoće li neko sladoled :: :: http://bit.ly/pv6 :: ::
:: Jesi napravio offline account :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Pojede me ovaj Windows Live k`o mlad lebac! Prvo igra neće da se startuje bez windows live-a. Ok, instaliram to, zatim nemam profil na toj gluposti, naranvo napravim profil, i povrh svega mi sada traži product key. Ma teraj se u pm :: :: :: :: Znam da ovo može da se zaobiđe jer sam isto to imao na Street Fighter 4 i nije mi tražio nikakav product key :: :: :: :: Hoće li neko sladoled :: :: :: :: http://bit.ly/pv6 :: :: :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: da nateram da prepozna gamepad u igri, ukljucen je pre ulaske u igru, ali igra ne prepoznaje nijednu kontrolu, probao sam da ukljucim pa da iskljucim u menu gde pise start da tako pokrenem igru gamapadom, ali nece..... probao je neko, radi li sa gamepadom!?!? :: Imam Saitek gamepad..... :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Pokusavam vec duze vreme,al mi ne uspeva?Instaliram demon pro,mauntujem sliku,sve po objasnjenju,al nece da mi otvori virtuelni cd???Ne mogu nikako da otpakujem i instaliram crack.Brobao sam demon pro,alkohol,iso image total comander,al nista mi ne uspeva.Jel ima neko resenje?
:: Pokusavam vec duze vreme,al mi ne uspeva?Instaliram demon pro,mauntujem sliku,sve po objasnjenju,al nece da mi otvori virtuelni cd???Ne mogu nikako da otpakujem i instaliram crack.Brobao sam demon pro,alkohol,iso image total comander,al nista mi ne uspeva.Jel ima neko resenje :: ::
taj mdx fajl se samo ubaci,nema sta da se on otvara.
:: Pokusavam vec duze vreme,al mi ne uspeva?Instaliram demon pro,mauntujem sliku,sve po objasnjenju,al nece da mi otvori virtuelni cd???Ne mogu nikako da otpakujem i instaliram crack.Brobao sam demon pro,alkohol,iso image total comander,al nista mi ne uspeva.Jel ima neko resenje :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647641. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.