Sredio sam posle 100 godina fear za milti, moze co op kampanja, a moze i klasican multi , radi online radi i u lanu. Ko hoce lekove nek se javi , pa da se igramo ako ima zainteresovanih.
ufff..pa to je super! bas me zanima kako izgleda,baci na mail..pitam se samo da li ti lekici rade u kombinaciji sa updatom onim koji je izasao za fear3 ? spominjao je to neko ovde..
:: ufff..pa to je super! bas me zanima kako izgleda,baci na mail..pitam se samo da li ti lekici rade u kombinaciji sa updatom onim koji je izasao za fear3 ? spominjao je to neko ovde. :: :: ::
mozesh li meni da bacish na colak.aleksandar@gmail.com ( na ovom accu mi je msn a neko mi se uhakovao na profil pa nmg da mu pristupim ) plz Unapred HVALA POZZ
Pa na kampanju staviš new game pa spustiš dole de se podešava karakter pa staviš fetela Inace za cooperativno igranje koristite ovo FEAR 3 update 1 with Multiplayer Crack by Sonuyos & TOMEK1166 ???? ili nešto drugo???
Instaliram steam pa ubacim SmartSteam pa to pokrenem pa ubacim odredjene fajlove u igri i pokrenem preko steam i to radi. Multi ima samo 4 protiv `njih` nema jedan protiv drugih. Pokrenem i co op al nemogu dodam prijatelje u steam pa nemogu da igram sa onim s kim želim. Tunngle opcija ne dolazi u obzir pošto internet ide ka drugim preko mog komjutera i kad ga instaliram oni nemaju internet. Ako je kod tebe nešto trece baci i meni na mail.
Tungle kod mene radi , imamo 3 racunara u mrezi i svi imaju internet bez ikakvih problema. Multi sam probao malo , ali mape su ti ustvari modovi. U zavisnosti sta je host stavio, ne moze razni modovi na raznim mapama, povezano je. A za steam sta te briga, kreiraj host i kikuj dok ti ne udje od ortakao ko treba , najmanji problem.
:: Instaliram steam pa ubacim SmartSteam pa to pokrenem pa ubacim odredjene fajlove u igri i pokrenem preko steam i to radi. Multi ima samo 4 protiv `njih` nema jedan protiv drugih. Pokrenem i co op al nemogu dodam prijatelje u steam pa nemogu da igram sa onim s kim želim. Tunngle opcija ne dolazi u obzir pošto internet ide ka drugim preko mog komjutera i kad ga instaliram oni nemaju internet :: Ako je kod tebe nešto trece baci i meni na mail :: :: ::
1.Lek za fear-multiplayer 2.Steam 3.Izleceni smart steam 4.Tungle
A evo sta i kako i kojim redom, korak po korak:
1.Instalirate igru 2.instalirate steam 3.ulogujete se na steam (ako vec nemate steam account kreirajte ga ovde - > http://goo.gl/5BNA 4.pustite steam da se updatejtuje 5.Izlecite steam sa fajlovima iz foldera `SmartSteam141-fix` (lek ide u steam folder, ne u fear folder) 6.Startujete smart steam ( ne obican steam) i pustite da se updateuje 7.Kada se updateuje ugasite ga skroz 8.Instalirajte tungle i nakon instalacije restartujte komp 9.Ulogujte se u tungle (ako nemate account , kreirajte ga ovde - > http://goo.gl/FUgN8 10.Nakon ulogovanja u tungle izaberite shooter sa liste koja se nalazi na levoj strani, na sredini ce te videti strelice za levo i desno (paging), kliknete desno par puta dok ne nadjete fear 3 na listi, i dvoklik na fear 11.Minimajzujte tungle i statujte SMART steam , pa i njega minimajzujte nakn log in-a 12.Sada izlecite fear 3, i startujte igru 13.idete multiplayer, host-join ili campaign - host- join 14.Igrate
da li zna neko mozda gde se nalazi save u kompjuteru (config + misije) obrisao sam fear3 pa posle nekog vremena opet instalirao kada sam primetio da je zapamtio podesavanja..da napomenem da koristim skidrow update 1.1 i lek za to...proverio sam nema ga ni u dokumentima niti u ``saved games``
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.