da pitam samo, jel se koriste neke druge komande osim strelica za kretanje i space za sut? Nesto mi slabo ide, kao da drugi znaju nesto sto ja ne znam. Ili sam totlani antitalenat
:: da pitam samo, jel se koriste neke druge komande osim strelica za kretanje i space za sut? Nesto mi slabo ide, kao da drugi znaju nesto sto ja ne znam. Ili sam totlani antitalena :: :: ::
Veceras je bilo samo nas cetvorica na fudbalu a najavljeno je 10+ igraca.Nema veze,mi smo se lepo zabavili a ja sam pokazao svima kako se daju,a bogami i kako se primaju golovi! :D
Ja mogu hostujem na kratko, 3, 4 partije. Sutra imam ispit pa zato. Aj javicu se pisle ovde. Upozorenje- samo sam igrao ukupno 20 minuta :) Odo citam do rad
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Reče mi Mixx sinoć da se sprema neka hajka na mene. Elem, bio sam na mini proputovanju i imam šta da vidim kad sam se vratio, nakotiše se neki mudžahedini, jehovini svedoci, subotari, besni ateisti i ostali verski fanatici pa me mrzelo da zavlačim nos u osinjak, a nisam nešto ni imao vremena ruku na srce.
Mogli bi da ošinemo koju, jašta.
Evo, hostujem ja dok se ne pojavi neko obdareniji bandwitdh-om.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.