Mass Effect 2: 18 Assassin`s Creed 2: 12 Call of Duty: Black Ops: 8 Starcraft 2: 5 S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat: 4 Mafia II: 4 F1 2010: 3 METRO 2033: 2 Sid Meier`s Civilization V: 2 Singularity: 1 Medal of Honor: 1 Just Cause 2: 1 Prince of Persia: Forgotten Sands: 1 PES 2011: 1 Lara Croft and the Guardian of Light: 1 Sniper Ghost Warrior: 1
Definitivno Assassin`s Creed II Mass efect nisam igrao ni keca ni dvojku jednog lepog dana cu da sednem pa cu da krenem da igram ali jedno je sigruno svi ga ishvaliste samo tako :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Igra jednostavno ima dusu i neku misteriju koja je okruzuje. Drzi napetost i interesovanje svo vreme, u fazonu sta ce biti posle. Ja sam je proziveo, kao da sam po prvi put u zivotu gledao Star Trek ili sl. Ko nema taj osecaj , dzabe gubi vreme .)
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Igra jednostavno ima dusu i neku misteriju koja je okruzuje. Drzi napetost i interesovanje svo vreme, u fazonu sta ce biti posle :: Ja sam je proziveo, kao da sam po prvi put u zivotu gledao Star Trek ili sl :: Ko nema taj osecaj , dzabe gubi vreme . :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: ::
Zaspao si jer ne znas Engleski:) Nista me ne cudi i verujem da ti je bio smor igrati pod ovom cinjenicom :)))
:: Zamal zaspao nisam, da je igra odradjena sa pricom iz SC 2 i uz vise akcije bilo bi mnogo bolje :), a ovako,.. :: :: Inace covek je mene citirao :) :D :: :: Pozdrav :: :: :: :: Igra jednostavno ima dusu i neku misteriju koja je okruzuje. Drzi napetost i interesovanje svo vreme, u fazonu sta ce biti posle :: :: Ja sam je proziveo, kao da sam po prvi put u zivotu gledao Star Trek ili sl :: :: Ko nema taj osecaj , dzabe gubi vreme . :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: :: ::
Vidis tu si se zajebao :), pored engleskog pricam francuski i pomalo nemackog :), tako da sam razumeo sve :). Edit sam poruku, Starcraft Ghost bi bila igra za taj Mass Effect :).
Pozdrav!
:: Zaspao si jer ne znas Engleski: :: Nista me ne cudi i verujem da ti je bio smor igrati pod ovom cinjenicom :)) :: :: :: :: Zamal zaspao nisam, da je igra odradjena sa pricom iz SC 2 i uz vise akcije bilo bi mnogo bolje :), a ovako,.. :: :: :: :: Inace covek je mene citirao :) :D :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Igra jednostavno ima dusu i neku misteriju koja je okruzuje. Drzi napetost i interesovanje svo vreme, u fazonu sta ce biti posle :: :: :: Ja sam je proziveo, kao da sam po prvi put u zivotu gledao Star Trek ili sl :: :: :: Ko nema taj osecaj , dzabe gubi vreme . :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa gile, Mass Effect baš i ima tu draž i neverovatnu priču kakva je u Starcraftu. Rekao bih da nisi odigrao oba dela, a ponajmanje prvi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ko kaže za Mass Effect da ne valja, ne treba da igra igre više ikad, jer je igra remek delo na svakom polju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
prvi deo sam presao izbuljenih ociju u nemoci da se odvojim od kompa. ali nesto su zeznuli u me2 sto me nije drzalo za stolicu kako kod prvog dela!!! nemam problem s` engleskim, ali mislim da svaki nastavak nije dostojan originala.... pozzz
Starcraft je imao najbolju priču ikad, dok se Mass Effect nije pojavio... toliko je jednostavno neverovatna priča... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.