NFS SHift je ozbiljna igra.Ne znam kako neko moze da je deklarise kao losom? Dve najjace voznje do sad NFS Shift i Dirt 2.Plasim se samo da ce Dirt 3 biti totalno drugaciji ali dacu mu sansu.
Stavi na Extreme pa vozi Dirt2.Ipak je ovo igra,ne treba biti previse lud da bih od nje ocekivao cudo. A taj WRC sam probao i toliko je los na kontrolama da je to strasno..Ako se vec pravi poredjenje sa nekom simulacijom pravog relija tako se auto ne ponasa! Sve u svemu stvar ukusa.
:: Ma kakav Dirt2 i ja ne mogu da verujem da velicas tu igru :: Posle nekoliko dana vrteo sam auto kako si hteo, smesno zaista :: :: Ovaj novi WRC nije los, grafika nije kao Dirt2, ali je mnogo realniji sto se voznje tice.
:: Vrlo blizu, u Ignjata Joba, kod vodovoda :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: A u kom si ti kraju Raic-u ? Ja sam tu blizu Papka haha.. :: :: ::
Grešiš, al` nema veze. Stric mi je vozio reli i tačno znam kako se auto ponaša na svim tipovima staze. Dirt2 ima dobar gameplay ali je promašaj i čista arkada. Automobil u trenutku stane što je nemoguće. wrc je mnogo bolji dok je richard burns rally zakon.
-NFS Hot Pursuit Steering Wheel + Manual Gears Mod v1.03
This mod will fix some issues with steering wheels and allows Manual Gears.
* For Manual Gears you must set ingame controls as Scroll Up = Shift Up Scroll Down = Shift Down
* DeadZone fix eliminates all deadzone and gives 1:1 steering without filters May only work if you only have one controller connected, listed in game controls
* FFB fix gives realistic grip feeling through wheel May only work if you only have one controller connected, listed in game controls
* If using keyboard be sure to set FIXDEADZONE=0 and USEFFB=0
-NFS Hot Pursuit Camera Hack v1.0a
This mod allows you to modify the camera position in NFS Hot Pursuit, so you can make beautiful pictures or even set the camera into your cockpit to simulate a cockpit view.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.