Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Hej Hej Hej Finaly it`s here!!!!!!!
STRANA 5 OD 7  
JOSILENKO Mi ne biramo izmedju nasilja i nenasilja. Mi biramo izmedju nenasilja i nepostojanja. M.L.King 11.10.2010. 21:54 #251903

status: user
broj poruka: 1013
Jesi ti ozbiljan leba ti? Koja je to neistina o nacistima prikazana? Ako ne verujem hiljadama snimaka i fotografija i milionima svedoka, verujem rodjenom dedi. Nacizam i sve u vezi sa njom je bolest, od glave do pete uzduz i popreko. Naravno, ni ostali (Rusi Ameri Kinezi...) nisu cvecke za mirisanje ali ovi su totalni degenerici. I koja rasna cistota? Sta si ti, ubermensch a pederi i jevreji ti zagadjuju vazduh? Guse te?
Mi ne biramo izmedju nasilja i nenasilja. Mi biramo izmedju nenasilja i nepostojanja. M.L.King

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 11.10.2010. 22:05 #251914

broj poruka: 721
Nemoj vise, leba ti... Nisi ni svestan o cemu pricas... Ja jesam apsolutno za to da radi motka, i to govnjiva - ali to nikave veze sa nacistima nema, i svako povezivanje njih i motke samo stetu pravi ... Njih je trebalo da iskorene jos `45, ali nisu, nazalost... :(

:: kolega kud ces gore od ove siromastine....
:: samo da ti kazem kolega da nisam mislio 100% na nacisticku ideologij
:: vec na onaj deo o rasnoj cistoti..ne na logore..vec bas na deo koji se odnosi na ono sto pokusavaju nama da nametnu..
:: a to sto se desavalo,znas i sam da niko ne zna tacno pravu istinu,jer istinu pisu pobednici..
:: jer su gori bili ameri i rusi od 100 nemacki...
:: nisam bas normalan al znam sta pricam :
::
:: :: Tacno se vidi ko je na koji nacin ispolitiovan
:: :: Uopste niste objektivni i merodavni, tako da se bez veze raspravljate.
:: :: Ubacili ste politiku na PC berzu
:: :: Jedni su za Rusiju , drugi za Ameriku i Evropu. Repriza filma, Tri karte za Holivud, ali bukvalno:
:: :: Tesko ovom narodu i drzavi
:: :: Out !!
:: ::
:: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: :: Thermaltake Soprano RS 200
:: :: Intel Q6600. CM - TX3
:: :: Asus P5QL-E
:: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: :: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JOSILENKO ... 11.10.2010. 22:21 #251917

Ideologija motke je jedan od aspekata nacizma. Umesto da organizujes ekipu, definises ciljeve i agitujes/promovises/guras/lobiras/propagiras dok ne ostvaris ciljeve, ti okupis copor i uvatis motku u ruke da tamanis neistomisljenike. To je plitkoumno resenje. Mada, cak i Hitler je dosao na vlast demokratksim putem - izborima.
Izgeda da se mi Srbi jako slabo snalazimo u 21. veku. Totalno smo dezorjentisani. Mi smo sada u g*vnima do guse, treba dobro da razmislimo sta nam je ciniti. Moramo da ohladimo glave svi.

mikac962 Re: 11.10.2010. 22:23 #251919

broj poruka: 555
Obradmi, ko moze da dokaze da je Kostunica dobio izbore? Niko, jer prvo sto je uradjeno 5.10. je bilo spaljivanje izborne dokumentacije. Pitam se sa razlogom zasto? Mogu da verujem i da ne veruje i ovima i onima. Ali mogu da postavljam pitanja, a kako niko ne moze - nece da da odgovore, moje je da izvodim zakljucke.
A sva ova desavanja od juce su samo nastavak skole koju je opozicija vodila devedesetih godina. Ko kako seje tako i zanje.
Naravno da ne odobravam nikakvo nasilje nad bilo kim, pa tako ni nad Beogradom, jer svaka susa kada joj se prohte dodje pali, rusi, krade... Tome se mora jednom stati na kraj, ali mi je dosta politickog licemerja. Jedno je nasilje opravdano drugo nije. Ma dajte malo razmislite svojom glavom.
Da li je trebalo biti parade ili ne je pitanje za nekog ko je o tome razmisljao kada se odlucio da se ona organizuje. Mene licno bas briga da li je neko homoseksualac, biseksualac ili heteroseksualc. Svako neka zivi svoj zivot kako hoce i neka ne smeta drugima. Kada bi smo svi manje gledali u tudje dvoriste, a vise u svoje, daleko bi nam bilo bolje.

obradmi mikac962 nemoj zaebavat 11.10.2010. 22:37 #251924

broj poruka: 7729
sta ce ti bolji dokaz od svih izbora posle toga ,kao da relativizujes pitagorinu teoremu.Pitagorinu teoremu znas ili ne znas,ona se ne dokazuje.

@Josilenko ti zagovornici motke su majstori eksploatacije haosa ,toliko o njima.

gliga79 mikac 962 11.10.2010. 22:42 #251926

broj poruka: 4641
Ko je izgubio izbore, narod je pokazao 5.Oktobra.
Znaci ne huligani , nego narod kome je dogorelo do noktiju. Samo ti izvodi zakljucke, ali pre toga sam razmisli.
Uporedjivati narodni gnev(preko dva miliona ljudi) i huligane(3-4 hiljade) koji su rak rana svakog drustva je po meni totalno nerazumno. Odakle ti ta ideja, leba ti?

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
skar Re: ... 11.10.2010. 22:48 #251927

broj poruka: 3992
ok josilenko...ok
nismo se razumeli...
da pojednostavim....to sto sam pomenuo naciste otisli smo predaleko...
spomenuo sam ih zato sto su oni prvi uvideli bolest pederluka,pedofilije,kao i to da se jevreji zene za svoje sestre,rodjake...pa stvaraju degenericno poreklo...
mislis da su njih trebili samo Hitlerovci...jok to su radili Rusi,Rimljani,Egipcani....
najbolje bi bilo da ih ogradimo napravimo im Pederland gde ce biti izolovani od sveta i trpati se do mile volje,a nas normalne ostaviti da pravimo potomstvo....
i samo da kazem ne veruj nikome dok se sam ne uveris.....
definicija nacizma
`svi pate za dobrobit svih`
to sto je on bio orudje pogresnih ljudi ne znaci da je sam po sebi pogresan!!!!!!

:: Ideologija motke je jedan od aspekata nacizma. Umesto da organizujes ekipu, definises ciljeve i agitujes/promovises/guras/lobiras/propagiras dok ne ostvaris ciljeve, ti okupis copor i uvatis motku u ruke da tamanis neistomisljenike. To je plitkoumno resenje. Mada, cak i Hitler je dosao na vlast demokratksim putem - izborima
:: Izgeda da se mi Srbi jako slabo snalazimo u 21. veku. Totalno smo dezorjentisani. Mi smo sada u g*vnima do guse, treba dobro da razmislimo sta nam je ciniti. Moramo da ohladimo glave svi.
drum ... 11.10.2010. 22:52 #251929

broj poruka: 1301
Aj sad malo o natezanju zivotinja.
Kakvo misljenje imate o tome?Da li je bolje kravu ili mazgu u `vevericu` ili u debelo crevo?
Znam lika koji je hteo dedinu kozu,al`nikad nisam stigao da ga pitam gde je ciljao-on je stalno govorio kako je koza spustala rep i nije uspeo da se osladi!!!
Sad je jadnik overio od dopa i nije ni uspeo da ostvari svoje sexualne fantazije.

Otisli ste predaleko !!!

MSI 790FX GD 70
AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7
Cooler Master TX3
2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X
Sapphire 5770 1GB
Seagate 1TB 32 mb
LC Power 6650 GP3 V2.3
Chieftec LBX 02 B-B-B
Samsung 2433 LW DVI
Altec Lansing VS 4124 b

JOSILENKO ... 11.10.2010. 22:59 #251931

Ne vidim da je ijedna drzava propala zbog gej parade.

skar e dosta je stvarno 11.10.2010. 23:08 #251935

pa nije ni jedna,al rece jedna baka dan pre pederske parade
:`imam 2 sina,sad zamislite da oni sutra setaju,tuda,gde ce ici `ovi`,Ja svoje unucice ne bih videla`....
sramota je samo da smo opet svetu poslali poruku da smo u srednjem veku!!!!!

Snoopy- - - 11.10.2010. 23:14 #251939

broj poruka: 6083
A covek je samo bio srecan sto je izasla nova igrica..al jes da mu nije trebalo da implicira na guzoprimaoce..
MaliAbner Re: ... 11.10.2010. 23:19 #251940

broj poruka: 7774
Pa vidi ovako...
Znaci promovisanje/guranje/lobiranje/propagisanje dok ne ostvare svoje ciljeve su ovi pederi vec deset godina unazad poceli da rade.
Od kad je B(ley)92 poceo lagodno da radi (bez samokontrole i sa aminom drzavnog vrha) na nasim prostorima jedino sto se u sadrzajima te televizije vidi su pederi, serije o pederima, napad na crkvu, napad na one koji su za ocuvanje tradicije itd...
Nisam homofob, nisam kojesta drugo ali mi je i dalje svaki srbin tri puta bitniji nego bilo koji drugi covek jednostavno moje je pravo da tako mislim.
Cak sta vise iako tako mislim to ne znaci da cu zarad takvog stava je biti opasan po druge nacije, ne naprosto samo cu se drzati svog jata i to je to.
Prevedeno u slucaju neke nedace prvo cu pomagati svojima a onda ako budem mogao pomoci cu pripadnicima ostalih nacija ili grupacijama.

E sad deset i vise godina ispiranja mozga ipak nije dalo rezultata pa tzc DENACIFIKACIJA koja i posle toliko vremena nije dala znacajnije rezultate mora da se nastavi, a to ce uslediti tako sto ce neke nove forme velikog brata, farme i granda da okupiraju mozak i mastu naroda da se ne bi bavio sopstvenom realnoscu koju po svaku cenu kao u martiksu treba potisnuti.

U tome je sustina rusenja tradicionalnih vrednosti neke nacije kako bi se u novim generacijama ukinula veza sa korenima da bi svi postali poslusni roboti za neki novi eksperiment.

E meni je vala dosta eksperimentisanja.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ideologija motke je jedan od aspekata nacizma. Umesto da organizujes ekipu, definises ciljeve i agitujes/promovises/guras/lobiras/propagiras dok ne ostvaris ciljeve, ti okupis copor i uvatis motku u ruke da tamanis neistomisljenike. To je plitkoumno resenje. Mada, cak i Hitler je dosao na vlast demokratksim putem - izborima
:: Izgeda da se mi Srbi jako slabo snalazimo u 21. veku. Totalno smo dezorjentisani. Mi smo sada u g*vnima do guse, treba dobro da razmislimo sta nam je ciniti. Moramo da ohladimo glave svi.
JOSILENKO ... 11.10.2010. 23:48 #251948

Ne poznajem ni jedno progresivno drustvo/grad/drzavu u kojoj homofobi batinaju pedere.
Vidis, u tome je poenta. Umesto da se boris za svoj interes, ti se boris protiv tudjih interesa i batinas neistomisljenike. To nije nacin da se gradi moderna drzava.
Bori se za pirateriju i besplatan sofver, ukidanje pdv na kompjutere, poribljavanje reka, besplatno skolovanje, razvijanje Nisavskog okruga, za subvencije na upotrebu cistih izvore energije...
Kelt Re: ... 12.10.2010. 01:21 #251979

broj poruka: 394
Juce je bila vest za prebijanje homoseksualaca u Njujorku,`bastionu demokratije`.Takodje,tako gde je jaka katolicka crkva,ni jedan skup homoseksualaca nije prosao bez ovog sto smo mi prekljuce videli(Italija,Madjarska,...).U Poljskoj npr. ne postoji teoretska sansa da se odrzi gay pride.Ne kazem ja da je ovo za primer,nego da nismo najzadrtija nacija na svetu.

:: Ne poznajem ni jedno progresivno drustvo/grad/drzavu u kojoj homofobi batinaju pedere.
:: Vidis, u tome je poenta. Umesto da se boris za svoj interes, ti se boris protiv tudjih interesa i batinas neistomisljenike. To nije nacin da se gradi moderna drzava
:: Bori se za pirateriju i besplatan sofver, ukidanje pdv na kompjutere, poribljavanje reka, besplatno skolovanje, razvijanje Nisavskog okruga, za subvencije na upotrebu cistih izvore energije...
Erestun re 12.10.2010. 01:59 #251986

broj poruka: 1797
Gile IT sampion, mslavko: You`ve got e-mail.

https://www.eveonline.com
https://www.quakelive.com
https://www.swtor.com

gile23 ... 12.10.2010. 10:44 #252021

broj poruka: 9121
@erestun Da si stvarno toliko opasan, ono sto si mi napisao preko mail-a, napisao bi ovde javno. Tu epizodu insajdera sam gledao, za tvoju informaciju i to bas u nedelju vece. Da nesto znas o Hriscanstvu ne bi tako pricao, ali vidim da si totalno neinformisan. Inace veci deo pripadnika gej populacije su ateisti. Bolje se brini za sebe, nego za mene.

Pozdrav!
Simon72 ... 12.10.2010. 20:56 #252216

broj poruka: 2799
E da ako ovo beše tema za gothic 4. Izašla je reloaded verzija.

mslavko82 @Erestun: 12.10.2010. 21:48 #252224

broj poruka: 721
Evo, da napisem tvoju poruku ovde, posto si mi je poslao privatno, umesto na forum:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na poruku koju ste napisali na Forumu PC Berze:

Ime i prezime pošiljaoca: Erestun Crveni
e-Mail pošiljaoca: erestun.f@gmail.com

To sto me nazivas, debilcinom itd, cu iskulirati jer se ne osecam prozvanim.
Jedna stvar samo, ko u ovoj drzavi sebe smatra najvecim srbima, patriotima, pravoslavcima, pa KRIMINALCI. Ljudi kao sto su Kristijan Golubovic, oni koji nose zlatne krsteve od 25 kila oko vrata e takvi ljudi su izasli na ulicu. Na tom mentalnom nivou i na taj nacin vaspitani, jer deca srbije su rodjena u nemastini, a svakako moras da pripadas necemu dok odrastas, pa kad nemas novca ides tamo gde mozes. Mentalno zdravi biraju nesto drugo, dok ovi odu stranputicom. Inace, crkve hriscanske su gradjene na ognjistima slovenskih hramova. Tako da svi vi isusovi sisachi mozete da ga pusite svom bogu! Vozdra!

Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Opet ti kazem, ako ti mislis da je Kristijan Golubovic pravoslavac i da pravoslavci nose krstove oko vrata, NEMAS POJMA O CEMU PRICAS - ili si debilcina, nema trece :(.

Ja se apsolutno slazem sa prvim delom tvoje poruke.

Drugi deo nazalost vise govori o tebi... Ja sam ti rekao da je veoma ruzno da kazes tako nesto o bilo kojoj religiji, i da poistovecivanje jedne religije sa umobolnicima koji misle da joj pripadaju predstavlja VELIKU GLUPOST!

Ocigledno imas neke probleme u glavi... Nadam se da ces ih resiti, za svoje dobro... Poz!
skar covece 12.10.2010. 21:51 #252226

ala ste vi ovo shvatili licno...ne shvatam odakle dolazi to vredjanje,pa ovo je forum,svako iznosi svoje misljenje,to je i njegova osnovna uloga!!!!

gile23 ... 12.10.2010. 21:55 #252228

Poruku slicne sadrzine sam i ja dobio. Ovakve reci ne upucuju ni Muslimani Hriscanima. Da zna bilo sta o Hriscanstvu ne bi tako pricao, ali ocigledno je da ne zna nista.

Pozdrav!
Erestun re 12.10.2010. 22:58 #252246

mslavko, gile to sto sam vam poslao mailove je zato sto tekst nema veze sa temom i upuceno je vama licno. Nema potrebe da pisem ovde.

@mslavko sta ja mislim je nesto drugo, a sta se ovde vodi kao patriota je sasvim nesto trece, nazalost. Mnogo ljudi znam sa teoloskog fakulteta, cak se sa nekima blisko i druzim i mogu ti reci da su svi nenormalni. Neki pozitivno neki negativno.

@gile it sampion, ti ne znas koliko ja znam i sta znam, a ti si slep kao i ovi navijaci, samo u blazoj varijanti. Ne zanima te navijanje i kriminal, vec nesto trece.

Sve ima svoj kraj i pocetak, doci ce kraj i hriscanstvu. Muslimani, hriscani, judeizam, dokle god se novac zaradjuje na spiritualnom spasenju ta vera je korumpirana i zla. Ti gile da znas da je inkvizicija u ime isusa ubila vise ljudi nego sto je to ucinjeno tokom II svetskog rata mislio bi drugacije, ne bi bio slepac.
Eto ti poruka na forumu, mozemo i uzivo da se nadjemo da ti objasnim rec-dve.

gile23 ... 12.10.2010. 23:05 #252248

@erestun Sve to sto si ti rekao stoji, ali ipak ima razlike izmedju Katolika i Pravoslavaca, jer je inkviziciju sprovodila Katolicka crkva ne Pravoslavna. Ali takodje svake godine u Hriscanskoj religiji desavaju se stvari koje nauka ne moze da objasni. Inace ne gledaj celu religiju kroz akcije par stotina ljudi, jel da nije bilo Srpske Pravoslavne Crkve dok smo bili pod Turcima mi danas kao narod verovatno ne bismo postojali. Da li bismo se nasli pitanje je :) jer oces da me prebijes, a to je ozbiljna pretnja zbog koje veceras necu moci da spavam :).

Pozdrav!
JOSILENKO ... 13.10.2010. 00:07 #252266

@gile
Pravoslavna crkva nije sprovodila inkviziciju zato sto je bila na rubu opstanka, to jest nije imala moc. A dok je imala moc - Stefan Nemanja + njegov sin Prvovencani su resili pitanje bogumila na isti nacin na koji su 6 vekova kasnije Hrvati pokusali da rese `Srpsko pitanje` - 1/3 pobiti, 1/3 pokrstiti i 1/3 proterati
Razlika izmedju nase crkve i katolicke je sto je katolicka imala neuporedivo vecu moc. Evo sta se desava sa nasom crkvom cim je dobila na snazi - dzipovi, gradjevinska mafija, pedofilija... Instruirane izmisljotine?

Erestun re 13.10.2010. 00:12 #252270

Hvala Josilenko.

Jos jedna stvar Nemanjici su prihvatili krunu pape i katolicanstvo, e kad je vizantija zapretila onda je kruna vracena i uzeto je pravoslavlje.
1100. godine poslednji slovenski grad Arkona je razoren od strane isusovih sledbenika.

krkub nekako uvek... 13.10.2010. 01:30 #252302

broj poruka: 1029
...nemuštost, polupismenost, sirova jednostavnost, enciklopedijska ksenofobičnost, i patološka samoubeđenost, idu u korak sa `tradicionalnim` vrednostima, пресвјетлом вјером, neprejebivim poznavanjem činjenica, krajnje izraženim osećajem za pravičnost, za zlo, i dobro.

nek` se teraju svi koji treba.

ˌnɛvəðəˈlɛs, pcb je odličan forum.

nike do kosova
STRANA 5 OD 7  
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs