jel si prvi put u zivotu koristio windows, a?? A shta uopshte kao nema opcija da se open with pa izaberesh??? Boze Boze, kako ich ne razmishljate!!
:: :: :: :: KAKVA GLUPOST NE MOGU DA EDITUJEM HOSTS JER KADA KRENEM DA OTVORIM HOSTS ON MI KAZE DA NE MOZE JER KAO NEMAM CIME DA GA OTVORIM ?????? JER TO MOGUCE
Jel neko ima neke druge servere za AC II koji rade 100%? Izgleda da me jedan server za AC II zeza, pogledajte sliku za Offline Server, on upravo stane tu kod tog Ubisoft servera i izbaci onu poruku.
nego do necega sto prekida konekciju, Ubisoft Launcher mora da bude povezan, iskljuci antivirus, firewall ili bilo sta sto imas. Ako ni to ne pomogne ne znam onda, svi zivi su pokrenuyli igru, mora da ti radi ako radis sve kako treba.
kod mene je ovako Host:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a `#` symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself. 127.0.0.1 localhost ::1 localhos 127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com 127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com 127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com 127.0.0.1 orbitservice.ubi.com 127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com 127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com 127.0.0.1 cert-onlineconfigservice.com 127.0.0.1 uat-onlineconfigservice.ubi.com
Ma sve sam pogasio, 5-6 puta sam instalirao igru, siguran sam da radim sve kako treba, ali jednostavno neće. Izbaci mi onu poruju i nema šanse.
Ne znam koj mu je...
The Way It`s Meant To Be Played
:: nego do necega sto prekida konekciju, Ubisoft Launcher mora da bude povezan, iskljuci antivirus, firewall ili bilo sta sto imas :: Ako ni to ne pomogne ne znam onda, svi zivi su pokrenuyli igru, mora da ti radi ako radis sve kako treba :: :: kod mene je ovako Host :: :: # Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp :: :: # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows :: :: # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Eac :: # entry should be kept on an individual line. The IP address shoul :: # be placed in the first column followed by the corresponding host name :: # The IP address and the host name should be separated by at least on :: # space :: :: # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individua :: # lines or following the machine name denoted by a `#` symbol :: :: # For example :: :: # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source serve :: # 38.25.63.10 x.acme.com # x client hos :: :: # localhost name resolution is handled within DNS itself :: 127.0.0.1 localhos :: ::1 localhos :: 127.0.0.1 static3.cdn.ubi.co :: 127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.co :: 127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.co :: 127.0.0.1 orbitservice.ubi.co :: 127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.co :: 127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com :: 127.0.0.1 cert-onlineconfigservice.co :: 127.0.0.1 uat-onlineconfigservice.ubi.co :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: ::
Evo u crtama kako sam uradio postupak instalaciji:
- Instalirao sam igru - Pokrenuo sam igru. updateovala se jednom, pa je onda izbacila instalaciju za patch 1.02v. Instalirao sam ga. Posle toga se sam updateovao Ubisof Game Launcher. - Otišao sam u Hosts (Start, All Programs, Accessories, desnim klikom na Notepad - Run as administrator, File, Open..., u File name sam ukucao sledeće: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts. Kliknuo sam na open, otvorio mi se Hosts gde sam kopirao prvo samo one servere, a pošto nije htelo, prekopirao sam i ceo tekst, ali i dalje ne radi. - Pokrenuo sam Offline Server 0.44v, pokrenuo sam igricu, server krene da učitava, ali svaki put stane i izbaci onu poruku.
To je to, znači sve sam radio po upustvu više puta, ali ništa.
Probao sam i tvoje, ali neće. Znači, Hosts mi je bio prazan, ja sam kopirao samo ovo tvoje celo, ali neće i dalje da radi!
E da, verziju igre koju sam skinuo se zove: Assassins Creed 2 MULTi9 Cracked EMU-SPiRE. Evo šta sam našao na Partisu, tačnije na torrentu ove verzije igre:
To those having the `An internet connection is required` -error: 1. Click Star > All Programs > Accessories>> right-click Notepad, and then click Run as administrator. 2. Open the Hosts file (C: Windows System32 drivers etc) and add these entries: Code: 127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com 127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com 127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com 127.0.0.1 orbitservice.ubi.com 127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
then click Save on the Edit menu. If using Windows 7, you will need to click Save on the File menu. Then run `ipconfig /flushdns` in command prompt if this still don`t fix it, then delete the hosts file and create a new one as shown here http://support.microsoft.com/kb/972034
Ja sam 2 puta reinstalirao igru zbog glupavog Skype-a dok negde nisam pročitao da mora biti isključen! Ne znam da li si isključio Skype, MSN i sl. a ako nisi tu je problem. Kod mene sad radi savršeno. Pozdrav!
:: Ja sam 2 puta reinstalirao igru zbog glupavog Skype-a dok negde nisam pročitao da mora biti isključen! Ne znam da li si isključio Skype, MSN i sl. a ako nisi tu je problem. Kod mene sad radi savršeno. Pozdrav :: ::
:: Ništa, pokušao sam bukvalno sve, ali igra neće da radi. Izbrisao sam je, neću da kidam živce, sačekaću Reloaded/Razor 1911 verziju i gotova priča :: :: Hvala svima na pomoći :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Reci mi jer u celom Hostsu imaš samo ono gore ili još gomilu drugih servera? Kako se tačno prekopirao ono gore? Ako imaš gomilu onih ostalih servera, jel si prekopirao ovve AC 2 servere odmah ispod njih ili...?
:: Bojim se da nece biti tih verzija.. :: :: Host sam prekopirao gore ono znaci to je to... :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: Ništa, pokušao sam bukvalno sve, ali igra neće da radi. Izbrisao sam je, neću da kidam živce, sačekaću Reloaded/Razor 1911 verziju i gotova priča :: :: :: :: Hvala svima na pomoći :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
...aj sad opet ja, jesi li odradio u cmd-u komandu `ipconfig /flushdns`? (naravno bez navodnika)
Pozz...
:: ...aj sad opet ja, jesi li odradio u cmd-u komandu `ipconfig /flushdns`? (naravno bez navodnika :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
...nesto tipa your dns has been flushed succesfuly ili tako nesto... ne znam tacno, ne secam se... cek da nadjem hosts fajl sto imam ja, tj exe koji sve sam upisue...
Pozz...
:: ...nesto tipa your dns has been flushed succesfuly ili tako nesto... ne znam tacno, ne secam se... cek da nadjem hosts fajl sto imam ja, tj exe koji sve sam upisue.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
...aj probaj sa ovim, obrisi u hosts fajlu sve do onog da ti pise 127.0.0.1 localhost i sacuvaj, pokreni ovaj fajl sto sam ti poslao i bez obzira na gresku koju izbaci, ili ne... odradi posle onaj flushdns pa probaj nanovo sa serverom
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Ajde sad ću da probam, ali sada imam neki drugi problem. Kada editujem Hosts, izbaci mi pravougaonik gde treba da napišem naziv tog fajla, i uvek mi sačuva u txt. formatu, umesto u Host. Ne znam da li me razumeš. Znači, kad uđem u moj Hosts, promenim nešto u njega, idem na Save, on mi otvori prozorčić gde treba da napišem ime i kad piritsnem save, on mi ne edituje Host, već napravi drugi fajl, i to txt. fajl, umesto onog običnog kao što je Host.
Najgore od svega je što sad uopšte nemam Host, skroz je izbrisan, nema ga u Windowsu. A ne znam kako da napravim novi.
Ne znam kako me je sad ovo snašlo.
:: ...aj probaj sa ovim, obrisi u hosts fajlu sve do onog da ti pise 127.0.0.1 localhost i sacuvaj, pokreni ovaj fajl sto sam ti poslao i bez obzira na gresku koju izbaci, ili ne... odradi posle onaj flushdns pa probaj nanovo sa servero :: :: http://filebeam.com/fd29e2f1062d50db36af78a3bf48c97 :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
E, evo ga, napravio se novi Host. Pokrenuo sam onaj program, i sam se napravio novi Host. Mogu sad i da ga editujem. E sad, jedino što imam u ovom novom Hostu su serveri za AC II. Šta još treba da ubacim?
...jedna zamerka svim ljudima koji koriste Windows, ...dokle cete bre vise da koristite taj budjav explorer, ...ne kazem da morate ali probajte Total Commander, ili jos bolje Total Commander Ultima Prime... najbolji fajl manageri koje sam ja video, i rade svoj posao mnogo bolje od vecine koje sam probao...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.