Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Spremite se za igru godine....
STRANA 4 OD 4
TheBear Re: `bem ti igru.... 11.11.2011. 21:42 #375945

status: user
broj poruka: 6502
Probaj ovo:

For those whose patch is not working, rename it to C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire MAKE SURE RockstarGames DOES NOT HAVE A SPACE

wrong=Rockstar Games
Correct=RockstarGames

Prkeopiras pach u taj folder obavezno i pokrenes, ne treba nikakav safe mod i slicno, samo rename, ni meni nije htelo ali sam proguglao malo i proradilo je kada sma uradio ovako kao sto gore pise...
I blokiraj igru (LANoire.exe) sa firewall-om da ne moze na internet

:: I dalje ne mogu da je patchujem
:: Probao sam sve zivo, sve sto su preporucili, ali i dalje patch nece da se pokrene. Zakucava jedan CPU 100% i to je to. Cak su preporucili da se pokrene patch iz safe mode, ali nista. Ista stvar
::
:: To je kad jebeni THETA brlja.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 Re: Re: `bem ti igru.... 11.11.2011. 21:44 #375946

broj poruka: 3351
Ma jesam.
Evo sta sam probao:
F:\Igre\L.A.Noire
C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire
C:\Noire

Safe mod pa ovo iznad.....

Nece uopste.

:: Probaj ovo
:: For those whose patch is not working, rename it to C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire MAKE SURE RockstarGames DOES NOT HAVE A SPAC
:: wrong=Rockstar Game
:: Correct=RockstarGame
:: Prkeopiras pach u taj folder obavezno i pokrenes, ne treba nikakav safe mod i slicno, samo rename, ni meni nije htelo ali sam proguglao malo i proradilo je kada sma uradio ovako kao sto gore pise..
:: :: I dalje ne mogu da je patchujem
:: :: Probao sam sve zivo, sve sto su preporucili, ali i dalje patch nece da se pokrene. Zakucava jedan CPU 100% i to je to. Cak su preporucili da se pokrene patch iz safe mode, ali nista. Ista stvar
:: ::
:: :: To je kad jebeni THETA brlja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 11.11.2011. 21:48 #375947

broj poruka: 2856
Kao sto sam i rekao:

Elder Scrolls V Skyrime igra godine, neverovatno...danas sam je igrao bas dosta i ne znam sta da napisem...fantasticno!

Skyfire: ...frekfencija...

TheBear Re: Re: Re: `bem ti igru.... 11.11.2011. 21:48 #375948

broj poruka: 6502
Ne znam, moralo bi da radi, jel si iskopirao patch u folder igre ?

:: Ma jesam
:: Evo sta sam probao
:: F:\Igre\L.A.Noir
:: C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noir
:: C:\Noir
:: Safe mod pa ovo iznad....
:: Nece uopste
:: :: Probaj ovo
:: :: For those whose patch is not working, rename it to C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire MAKE SURE RockstarGames DOES NOT HAVE A SPAC
:: :: wrong=Rockstar Game
:: :: Correct=RockstarGame
:: :: Prkeopiras pach u taj folder obavezno i pokrenes, ne treba nikakav safe mod i slicno, samo rename, ni meni nije htelo ali sam proguglao malo i proradilo je kada sma uradio ovako kao sto gore pise..
:: :: :: I dalje ne mogu da je patchujem
:: :: :: Probao sam sve zivo, sve sto su preporucili, ali i dalje patch nece da se pokrene. Zakucava jedan CPU 100% i to je to. Cak su preporucili da se pokrene patch iz safe mode, ali nista. Ista stvar
:: :: ::
:: :: :: To je kad jebeni THETA brlja.
dautovic ... 11.11.2011. 21:48 #375949

Kao sto sam i rekao:

Elder Scrolls V Skyrim igra godine, neverovatno...danas sam je igrao bas dosta i ne znam sta da napisem...fantasticno!

Dexter013 Re: L.A. Noire 11.11.2011. 21:49 #375950

broj poruka: 17098
30 fps!?

uzas... ne znam kako mozes da uzivas kad jebeno koci, radi masno sto ja kazem, mini lag itd...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: kod mene radi na Radeon-u HD 6950 1GB i Phenom II 955 sve na maksimumu u 1920x1080 ne secka, izgleda kao da je zakucana na 30FPS, fraps ne mogu da pokrenem nesto ali sve je tecno, nema seckanja..
:: Znaci uospte ne treba ni GTX 580 ni neki i7 da bi se igrala na maksimumu..
:: Odlicna igra, jedine zamerke napcavanje i voznja da su to malo bolje uradili ne bi imala mana uopste..
:: Ne znam sta ste vi sto se zalite ocekivali, prvo grafika je za ovaj tip open world igre odgovarajuca, na nivou je GTA 4 recimo, sem mozda malo manje detaljnijeg grada, cilj igre nije napucavanje voznja i zezanje po gradu, ovo nije GTA ! Akcenat je na prici, razmisljanju u resavanju slucajeva, odlicnoj glasovnoj glumi, fantasticnom motion capture-u, takodje i raznovrsnim slucajevima, mene nije smorila nimalo iako sam je igrao par sati cak... Igra me je odmah podsetila na film L.A. Confidental koji mi je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, i mislim da je razvojni tim inspirisan cak tim filmom...
:: I kakve veze ima sto radi na 30FPS sasvim je igriva i tako, nije ovo brzi fps pa da treba 100FPS..
:: @ SkyFire Pokusaj kopiranja Mafije II ?!?! Ovo ti je odvala veka...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 11.11.2011. 21:49 #375951

Na to `rokstarovo` govno se nisam ni lozio da ve biti ok igra...

neXus2000 Re: Re: Re: Re: `bem ti igru.... 11.11.2011. 21:52 #375952

broj poruka: 3351
Naravno :)

:: Ne znam, moralo bi da radi, jel si iskopirao patch u folder igre
:: :: Ma jesam
:: :: Evo sta sam probao
:: :: F:\Igre\L.A.Noir
:: :: C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noir
:: :: C:\Noir
:: :: Safe mod pa ovo iznad....
:: :: Nece uopste
:: :: :: Probaj ovo
:: :: :: For those whose patch is not working, rename it to C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire MAKE SURE RockstarGames DOES NOT HAVE A SPAC
:: :: :: wrong=Rockstar Game
:: :: :: Correct=RockstarGame
:: :: :: Prkeopiras pach u taj folder obavezno i pokrenes, ne treba nikakav safe mod i slicno, samo rename, ni meni nije htelo ali sam proguglao malo i proradilo je kada sma uradio ovako kao sto gore pise..
:: :: :: :: I dalje ne mogu da je patchujem
:: :: :: :: Probao sam sve zivo, sve sto su preporucili, ali i dalje patch nece da se pokrene. Zakucava jedan CPU 100% i to je to. Cak su preporucili da se pokrene patch iz safe mode, ali nista. Ista stvar
:: :: :: ::
:: :: :: :: To je kad jebeni THETA brlja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs