Au shto je dobrraaaa..shto vishe igram sve mi bolje.... zao mi da je predjem...sada sam na broju 4 :D Al iskreno...sa pojachanim zvukom..u mrachnoj sobi.... Par puta su mu se muda onako poshteno skupila...od straha..... bash ima tripova.... EXTRAAAAAAAAA :D
...ja ne mogu da igram igru. Kada se krećem igra konstantno kao da secka i ne prija mi očima. Vidim po celom netu da mnogo ljudi ima isti problem... __________________ Scourge of PCBerza
:: ...ja ne mogu da igram igru. Kada se krećem igra konstantno kao da secka i ne prija mi očima. Vidim po celom netu da mnogo ljudi ima isti problem.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ko ima Nvidia kartu, pošto mi deluje po komentarima da se dešava samo na Nvidia kartama, neka gleda u patos ispred sebe i strafuje levo desno. Ako u proseku imate preko 30-40 fpsa vidi se lag, ako ne, onda ništa... __________________ Scourge of PCBerza
Zali boga i utrosenog vremena da ovo skinem. Graficki je pregazena odavno. Ako je port sa konzola, onda vec uvidjam koliko su konzole uskracene za realisticnu grafiku 2011. god.
Upali Vsync i bice malo bolje, i koristi FXAA da budebolji frejmrejt, razlike nema izmedju FXAA ili 2xAA i 4xAA.
Igra ima neki cudan Stuttering i na 60+ FPS po vremeno, citao sam da je samo ukoliko je upaljen AA (nije optimizovan engine), inace igrao sam je i na GTX 590 i na 6970 i na obe karte ima taj stutter.
:: Ko ima Nvidia kartu, pošto mi deluje po komentarima da se dešava samo na Nvidia kartama, neka gleda u patos ispred sebe i strafuje levo desno. Ako u proseku imate preko 30-40 fpsa vidi se lag, ako ne, onda ništa.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Pa sve igre se portuju sa konzola... Sta je tu cudno,nece developeri da prave samo igre za PC.To bi bilo suludo i njihova propast. Na polju grafike ocekujte napredak kad izadje PS4 i novi XbOx.[ za 3-5 godina]
Suludo bacanje novca na procesore i graficke karte.
Bogami samnom ne bi pili. Zabranjen je alkohol u mom prisustvo samo bozanska biljka sa Anda u nasem narodu poznata kako Kokanidja Flex Edition.
Moze samo kupinovo vino i to da ne padne kocenje kao da imamo Parkinsonovu bolest.
Salim se moze kada se izadje po jedno pivo od 0.33 strano na 2h u medjuvremenu Red Bull. A ja pijem samo Heineken i Bear. Onaj beli medvidic. Mada je to najace pivo skoro kao vino da pijes. I pijem gajbi kupinovo vino. Traje mi flasa oko 6-7 dana.
Bogami samnom ne bi pili. Zabranjen je alkohol u mom prisustvo samo bozanska biljka sa Anda u nasem narodu poznata kao Kokanidja Flex Edition.
Moze samo kupinovo vino i to da ne padne kocenje kao da imamo Parkinsonovu bolest.
Salim se moze kada se izadje po jedno pivo od 0.33 strano na 2h u medjuvremenu Red Bull. A ja pijem samo Heineken i Bear. Onaj beli medvidic. Mada je to najace pivo skoro kao vino da pijes. I pijem gajbi kupinovo vino. Traje mi flasa oko 6-7 dana.
:: Nema na cemu, a za somove mi vec udara voda na usta,sreca sad ce vatrena da to malko ublazim :: :: Pu jebem ti sad ce Wlada da me napadne kako sam pijandura....
Ima neki stutter povremeno, nije bukvalno seckanje nego kao da povremeno uspori malo a FPS bude isti...
Probao sam igru na GTX 580 i Core i7 @ 4.5GHz i na mom Phenom II X4 i 6970, sve najnoviji drajveri i prisutan je taj stutter na obe masine.
:: Po meni je solidna igra i veoma napeta, ima onu igrivost koja je najbitnija :: Nema nikakvog seckanja, radi savrseno dobro :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Ivice obejakata, AA sluzi za to da ispegla ivice da budu manje krzave, zavisno od nivoa AA i vrste trebalo bi igra dosta lepse da izgleda. U FEAR 3 upali FXAA, ne obara toliko performanse a grafika je skoro ista kao sa 4xAA.
@shortee Nema te rezolucije izgleda, mozda bi mogao da se edituje neki config file ali ja ne znam gde se nalazi.
:: ali nikako da skontam na sta da obratim paznju u igri pa da primetim razliku izmedju AA off i AA on..to ne vazi samo za ovu igru. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.