Ni kod mene ne radi, kad je izlečim i pokrenem igru, traži da se updauje na v1.1 i nakon toga kaže da ne može da locira Crysis 2, a nakon što ponovo pokušam da je izlečim, on ponovo traži update i tako...
Pokušaće da se apdejtuje samo ako je pokrenete sa prečice koju je sama igra napravila prilikom instalacije. Kad je krekujete napravite prečicu od krek fajla koji ste prekopirali u instalacioni folder i radiće najnormalnije, bar je tako kod mene. Pozdrav!
Nema razloga da ne radi kompletna FLT verzija kad njihov krek radi sa CloneDVD verzijom. Pozdrav!
:: Dajte nisam toliki debil :). Treba mi nesto sto 100 % radi sa ovim crackom :),... Ajde pokusacu ovo sa warez-a, na partis sam se sada reg :),.. :: :: Pozdrav!
Evo neki lik napravio custom konfigurator za graficka podesavanja, posto je Crytek-u bilo suvise komplikovano. Osecam da mu je trebalo citavih 20min...
:: sta joj radi taj patch? da nije mozda directx11? :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.