Sto se mene tice ja sam za. Mozes da me racunas. Opasno si se zarazio ovom igricom :D. Keep cool, keep al the power.
:: Opikao sam par partija, vrh je sada. Na big stadionu 5 Vs. 5 je draz da se igra :: :: Potrebno je da se skupimo nas 10-oro za veceras da bi igrali na big stadionu. Moze i 4 Vs. 4, ne manje od toga :: :: Verujte, dosta je bolje nego sto je bilo :: :: ::
Ma kakvi. Zadnji put sam je pikao pre 3 dana, kad je igrala i ekipa sa PC Berze. Ne igram je puno, samo uvece ponekad kad se skupimo svi. Jer, ako je igras po ceo dan, smoricete, i batalices igru. Svaki dan po malo uvece i to je to.
Moze u 22h tad mi najvise odgovara. Keep cool, keep al the power.
:: Ma kakvi. Zadnji put sam je pikao pre 3 dana, kad je igrala i ekipa sa PC Berze. Ne igram je puno, samo uvece ponekad kad se skupimo svi. Jer, ako je igras po ceo dan, smoricete, i batalices igru. Svaki dan po malo uvece i to je to :: :: Jel vam odgovara veceras u 22h :: :: ::
Ako mi proradi HaxBall igram. Poslednja 2 dana nece da udje ni u jednu sobu. Skuca se ovde: Connecting to RTMFP server....
:: Ma kakvi. Zadnji put sam je pikao pre 3 dana, kad je igrala i ekipa sa PC Berze. Ne igram je puno, samo uvece ponekad kad se skupimo svi. Jer, ako je igras po ceo dan, smoricete, i batalices igru. Svaki dan po malo uvece i to je to :: :: Jel vam odgovara veceras u 22h :: :: ::
pa ne znam da li je ovo tek postavljeno i da li ste videli ali dodali su mogućnost da se bira veličina terena. Sada može i veći imanji teren Na većem 3 vs 3 mislim da će biti odlično. Hajde, da ugovorimo termin pa da napravimo par ekipa po 3 člana i naravno, pobednik ostaje.
Procitaj prethodne postove, videces da je ugovoreno za veceras u 22h.
:: :: pa ne znam da li je ovo tek postavljeno i da li ste videli ali dodali su mogućnost da se bira veličina terena. Sada može i veći imanji teren Na većem 3 vs 3 mislim da će biti odlično. Hajde, da ugovorimo termin pa da napravimo par ekipa po 3 člana i naravno, pobednik ostaje. ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.