Mass Effect 2: 13 Assassin`s Creed 2: 11 Call of Duty: Black Ops: 8 Starcraft 2: 5 Mafia II: 3 F1 2010: 3 S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat: 3 Sid Meier`s Civilization V: 2 Singularity: 1 Medal of Honor: 1 Just Cause 2: 1 Prince of Persia: Forgotten Sands: 1 PES 2011: 1 Lara Croft and the Guardian of Light: 1 METRO 2033: 1
I dalje je gusto, za sada su prve 3 igre ostale u igri.
... SC 2 i Assassina, ali ipak glas za Assassins Creed 2...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Realno vecina ljudi voli da igra igre tipa da prelazi single player i taj fazon, a sc2 je nesto beyond gaming kao sto je i dan danas war3 i sc1, tako da ko to ne igra naravno da mu nije zanimljivo jer je prvenstveno zahtevno u smislu odricanja za pro gaming koji u neku ruku postaje kao neki sport, mislim na multiplayer... Tako da ja sa moje tacke gledista te blizzardove igre ne posmatram kao igricice nego kao nesto vise tako da mi ovo glasanje po malo smesno deluje...
najveci problem po meni je sto je prekratka!! nego i fallout new vegas vidim po rang listi da je podbacio nema ni jedan glas!!! inace upravo instaliram black ops pa cu da vidim opravdava li trece mesto.....
Metro 2033 je stvarno vrh igra, istina, malo je kratka, ali svi elementi horrora i akcije su prisutni, čini mi se da ljude najviše od igre odbija njena zahtevnost, tj. neoptimizovanost u hardverskom smislu. Fallout New Vegas sam prešao i iako mi je avatar takav kakav je, ta igra mi je i dalje maglovita u odnosu na Fallout 3. Priča mi se ne sviđa nešto preterano, a to što su upotrebili isti engine za igru mi je prosto neoprostivo.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
:: Sad instalirah Deathspank,i odusevio sam se ,nisu ludi oni iz sveta kompjutera sto rekoshe,da je ovo najbolji port sa konzola na pc :: :: posto najvise volim action-rpg(diablo+klonovi)ovo ide na prvo :: :: zaista prijatno iznenadjenje za mene,grafika super(2D + 3D),gameplay na nivou,kad ja na 8600gt mogu da je lagano teram na max,sta da se prica : :: :: slicno kao torchlight 2009,zasigurno za mene (barem) najvece iznenadjenje,ako ne i neshto vise :)
pa za sada je metro jedina igra koja je naterala komp da se dere(kuleri) toliko o zahtevnosti!! izuzimajuci graficku koja se dere u svim igrama. upravo sam igrao black ops izdrzao sam 10min i zabolela me je glava. drz ne daj pazi vamo pazi tamo, ovaj se dere odavde onaj odande! jednom recju jebe lud zbunjenog i taktika je nula, igra se prelazi po sistemu zaleti voz pa do kraja u istom tempu :)
Uh sad, već ulazimo u priči o linearnosti igre, a realno i COD BO i Metro su linearne, razlika je u horror elementima kod Metro-a, adrenalinu koji jače radi kad je scary, nego kad je samo pucnjava. Meni je COD BO dobar, ali NIŠTA BOLJI od Medal Of Honor 2010, dok je Modern Warfare 2 keva za oba!
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
:: pa za sada je metro jedina igra koja je naterala komp da se dere(kuleri) toliko o zahtevnosti!! izuzimajuci graficku koja se dere u svim igrama. upravo sam igrao black ops izdrzao sam 10min i zabolela me je glava. drz ne daj pazi vamo pazi tamo, ovaj se dere odavde onaj odande! jednom recju jebe lud zbunjenog i taktika je nula, igra se prelazi po sistemu zaleti voz pa do kraja u istom tempu : :: ::
sto se igara tice , ja glasam za mafiu s obzirom da je to jedina dorbra igra koju sam odigrao u 2010. Nisam se bas pretrg`o sto se igranja tice ove godine ...
jesu linearne ali zbog horor elementa se covek vise udubi u igru i ide lagano gledajuci iza svakog coska, eto npr modern warfare je slicna po akciji kao black ops pa sam je presao i nisam zazalio ni malo!!
:: jesu linearne ali zbog horor elementa se covek vise udubi u igru i ide lagano gledajuci iza svakog coska, eto npr modern warfare je slicna po akciji kao black ops pa sam je presao i nisam zazalio ni malo!! :: ::
Metro 2033,savrsenstvo od igrice,misleci i na grafiku i na pricu,sve je tu lepo odradjeno jedini veliki problem je zahtevnost same igre ali realno bolja grafika jos nije izasla...npr meni je smesno da uporedjujem me2 i metro iako sam obe obrnuo,jer mi ova prva nekako dodje vise kao crtani film :S neam pojma
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.