Nažalost prošla su ta vremena kad je svaka igra imala LAN multi opciju ili još bolje kao Diablo `kucaš IP domaćina - PUF, evo te`. Sad sve ide preko iwneta, stima i braće grima, jebo im svima pas oca.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
... zasto se ne cuje pandurska sirena kad igram kao pandur. Trazio sam u Audio Settings ali im opcije bas nisu opsirne... Jel tako i kod ostalih?
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
:: Dobra zvučna izolacija kabine, zato se ni motor ne čuje :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ... zasto se ne cuje pandurska sirena kad igram kao pandur. Trazio sam u Audio Settings ali im opcije bas nisu opsirne... Jel tako i kod ostalih :: :: ::
A ja sto sam vozio porsche cabrio pa se nije culo?! A?
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Dobra zvučna izolacija kabine, zato se ni motor ne čuje :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ... zasto se ne cuje pandurska sirena kad igram kao pandur. Trazio sam u Audio Settings ali im opcije bas nisu opsirne... Jel tako i kod ostalih :: :: ::
Nije potreban kljuc,samo idi na cancel i instalacija se nastavlja...
:: ljudi moji sinuo sam ovaj clonedvd kako da instaliram trazi mi kljuc, a na netu nigde kljuca nema ?!? :: :: Intel i3 330M 2.13GH :: HM55 Chipse :: 3072MB (3GB) DDR3 1066MH :: 320GB 7200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA H :: JBL Stereo Speaker :: W7Pro :: ::
Ja ne znam sta ste ocekivali od ove mrtve igre, koja se bori da opstane na bilo koji moguci nacin pa nastavlja da izdaje goMna, naravno da ce da bude najgora moguca arkada... Nije mi palo na pamet da je skinem, a ne da je probam...
Vredelo je zato sto si imao 5 godina manje, sad da uzmes da igras, ne verujem da bi se nesto odusevio. Pamtim kad lancerom bezim od pandura pored onih suma, preko 300 na sat, pun nitro, i skrecem u krivinu bez problema :D
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Ne cekam vise nikakav NFS !! :: Zadnje sto je vredelo bilo je Most Wanted(i to nije nista posebno :: Od voznji, ocekujem kvalitetniji Dirt i to je to :: :: :: NFS Shift je igra za respekt :: :: Ovo je zesce S.Uzas.Ovo jedino nekoj decici moze da prodje.Sramota :: :: Cekam NFS World i to je to. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Slažem se da je igra teška razbibriga za decu, ali jedno ne razumem a to je da se sa njom poredi Shift koji je jedini, ali `JEDINI` u celom NFS serijalu da je simulacija. Sve ostalo su bile arkade kao što je i ovaj nastavak. Najveći problem ove igre je što se ustvari i zove NFS. Ni Burnout nije ništa bolji od ovoga ali je daleko bolje prihvaćen. Verovatno je Shift promenio ukus NFS konzumentima pa sad ne mogu da svare ono što je NFS od uvek i bio, čista arkada! Ako ćemo iskreno sve od prvog Underground-a pa na dalje su neviđene bljuvotine, sem Shift-a. Ali o ukusima ne vredi raspravljati. Meni je sasvim dovoljno što konačno postoji Formula1 i da mi je volan 100% upošljen, tako da me u bliskoj budućnosti druge vožnje ni ne interesuju.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647633. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.