pa eto, to bi trebalo da znaci napredovanje ka EU, a ja sam pre jedno godinu dana hteo da sluzim civilno, imao sam neku vezu, pa su me odbili, i za to sam se razmisljao, ali odlucio, i odbise me, e sad necu ni civilno ni redovno, ne gubi mi se ni 6 ni 9meseci zivota, jer prakticno tako je.
A neki bi ovde voleli da budu moderatori koliko ja vidim :-)
H-nitro, znam i prosao sam kroz sva sranja kroz koja mogu da se prodju u vojsci! samo kazem ne ponovilo se! Neki pojedinci sa berze kad bi dobili poziv `listic` poceli bi da placu a ovde sire pluca jer znaju da im niko nista ne moze! virtuelni smekeri na baterije!
DmasteRno1 Vrati se ti u tvoju galaxiju ovde te niko ne razume :D
Imarkovic cuo sam da se ukida ta civilna i bice samo redovna
@Beast, nisam citao temu nego sam samo video na kratko za problem sa kupovinom Supre. Ako do sada nisi izvalio ...ides na cancel umesto buy za koja god kola koja dolaze sa patch-om i tako ih kupis.
Jeste,BMW E34 M5,3.6cc,samo tuniran,zato ima 350 ks-a.Na njega sam mislio.
@OCz Hvala kao i uvek :)
Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: :: E taj sam ja BMW vozio samo od 350 KS-a.Verovao ili ne dodje do 280 Km na cas!Brutalan auto :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: Turbo Makina : :: :: :: :: :: :: A pazi sta radi ovo :) ne moze da krene :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=g7Ybc8tJIK :: :: :: :: :: :: 722,7ks na tockovima :: :: :: :: :: :: pusti na 2:2 :: :: Sky fire koji to bese model bmw e34 od 350 ps?
:: Jeste,BMW E34 M5,3.6cc,samo tuniran,zato ima 350 ks-a.Na njega sam mislio :: :: @OC :: Hvala kao i uvek : :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E taj sam ja BMW vozio samo od 350 KS-a.Verovao ili ne dodje do 280 Km na cas!Brutalan auto :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Turbo Makina : :: :: :: :: :: :: :: :: A pazi sta radi ovo :) ne moze da krene :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=g7Ybc8tJIK :: :: :: :: :: :: :: :: 722,7ks na tockovima :: :: :: :: :: :: :: :: pusti na 2:2 :: :: :: :: Sky fire koji to bese model bmw e34 od 350 ps
Dobri stari s38,nisam imao priliku da se provozam u takvom ///M autu.Moj E36 328i je dosta brz al M je M.
Prvo markopvict ima mnogo vise od 5 minuta posla, Gamer ako je tebi grafa za cisto drndanje igrica batali to kupi neki laptop i pocni da zaradjujes pare, sto svako ozbiljniji preko 20 godina i radi. A ne znam ko je stariji od ove dvojice mislim da je markopvict malo stariji :).
Ja sam fan od kad sam se vozio prvi put u model 944. preko 200km/h. To je bio dozivljaj. Sad me odusevljava ovaj GT3. Gledaj kako se igra sa CBR 1000 i R1. Doduse koci ga malo saobracaj ali ih sustize samo tako.
:: Bla, bla, bla.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: I pored vas proleti Nissan Skyline i samo kaze bye,bye....Hahahahaha. :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Nissan GTR Sports car 2-door coupé 1,730 kg (3,800 lb)
Audi rs6 famaly wagon 5-door Avant (estate/wagon), 2,025 kg (4,464 lb)
:: http://www.youtube.com/watch?v=dpn3Yqkv9iM&feature=relate :: :: Audi RS6 720ks vs Nissan Skyline 510k :: :: bye,bye Audi ... :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Bla, bla, bla.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: I pored vas proleti Nissan Skyline i samo kaze bye,bye....Hahahahaha. :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Lamborgini Murcielago je auto mojih snova.Kakav Nissan Skyline,pored ovog je beba...Ali dobro,ne moze da se porede ova dva automobila,jer nisu u istoj klasi.
izgleda d mi ni krek nije dobar...gde se prebacuju ona 2 fajla:rld bin i rld dll. posto ih nigdene nalazim a izbacuje me iz igre kad probam da je startujem(prebacio sam samo exe. fajl)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.