Ok, onda bolje i brze da se uzme ova sa manje GB kad mp ne igram
:: U ovom slucaju uklonjen je samo multiplayer koji na lecenim igrama i ne treba :: :: A na svakoj ediciji imas objasnjenje, evo recimo kao ovde :: :: https://cache.nfo.so/black/30da57fe37b23634c35db293cc3b9023.pn :: :: :: :: Intel 3930k@4.7 Ghz/Asus Rampage Extreme IV/Mushkin Redline 16GB/Asus GTX 1080 OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2 :: :: :: :: :: Koja je razlika u v50Gb u odnosu na v18Gb repack? da li je gamplay isti ili onaj od 50 ima jos neke dodatke :: :: :: ::
jbg, to ljudi se ponesu činjenicom da se CoD nekad peglao preko Tungle-a ili čega već, jer jbg, bio je lan-based pucačina, gde si mogo sigurnosne `mere` da obiđeš kako oćeš. Kad su Stim i Oridžin uzeli maha, retko retko koji noviji multi možeš da igraš krekovan, sve traži login na glavnog klijenta. E sad (pazi ovo) BF1 je oko 40e, ali video sam da su ga ubacili u Origin Access, sa novim recimo NFSom i tako nekim igricama, tako da 25e godišnje, mož lepo se naigraš :)
Tek sam se sinoc detaljno posvetio igrici(multi) i da iznesem neke svoje utiske. Mene je igrica uzasno razocarala. Ne znam ni sam odakle vise da pocnem sa pljuvanjem... Kao prvo, ne gasi se za sekund na alt+f4 kao ranije svaki sto se gasio, vec ko debil cekam skoro 10 sekundi. Igrica mi generalno izgleda jako mutnjikavo, kao da sam stavio nizu rezoluciju od 1080p. Detalji na ultra slabi, bledi... Igrao sam vise mapa, one sa snegom i travom su blagi uzas. Trava u Krajsisu od pre 10 godina je nauka za ovo, sneg i kamenje da ne pominjem. Mutno i jadno, ona snezna mapa u Bad Company2 je tri klase bolja grafika. Ljudi se krecu bangavo, cela igrica mi nije glatka cak i na preko 120 frejmova i 144hz monitoru. Kad pucam nekoga, pojma nemam dal ga pogadjam, pucam nasumicno i uglavnom me ubiju, dok BF3 i BF4 razbijam online. Ne mogu lepo coveka nisanom da ispratim jer ga ne vidim kako tecno hoda, to nisanjenje i rokanje mi se najvise svidja u Bad Company2. Jasno je, glatko, precizno. Tacno znam sta radim, ovde nemam pojma. A tek ako pocnem da pljujem sto je igrica teska skoro 70gb vestacki napumpana i sto je poprilicno zahtevnija od starijih serijala, pa je fps solidno manji, a sve to za igricu koja meni licno ocajno graficki izgleda, gejmplej jos gori. Nek napise neko svoje misljenje, bas me zanima.
samo ako se dobijaju svi DLCevi uz igru ako ih nema, beskorisno je, jer ogrmna kolicina servera hostuje mape iz DLCeva, ako nemas DLC server te izbaci, i ode progres do djavola :)
Bolje uzmi Origin access na PC, jeftinije i bolje.
@Gare87 da, ali meni treba ps4 verzija na disku (ne mirisem nesto digitalne naslove). Vidim da su jos snizili cenu za to standardno izdanje, a nasao sam sad i varijatu sa svim DLC-evima, to je Battlefield 1 Revolution > https://www.gamecentar.rs/ps4-battlefield-1-revolution-12306.html Deluje mi kao OK deal?
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647625. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.