:: Nisi jedini, malo pre sam i ja pokusao na brzinu i nisam uspeo :: :: :: :: Nikako se ja tamo ne snalazim da kupim za taj 1 euro. : :: :: :: :: :: ::
Siguran sam da ce moci da se nadje jeftinije u skorije vreme, sigurno ima onih koji su kupili za evro, pa cekaju malo da preprodaju.
Nisam igrao mnogo, bukvalno sam stigao 10 minuta, mogu jedino da kazem da je otvaranje igre ok, i da je grafila fina i da je igra lepo optimizivana.
Krivo mi je samo sto su reciklirali mapu iz cetvorke, mada, pitanje je da li bih i provalio to da nisam procitao na netu, i sto nije malo modernija igra. I dalje cekam SF far cry :)
Na samom sajtu kinguin-a pise da je akcija trajala do juce, znaci zakljucno sa 28.03. tako da ko je uzeo uzeo je. I meni je bas krivo sto juce uopste nisam pratio nista pa mi je ovo promaklo, a verovatno bih uzeo sigurno nesto od ovoga.
Koliko mogu da vidim ovde se spominje Far Cry za 5e, sto opet ajd nije mnogo, bagatelna cena, a zanimljivo je da je The Division bio 2e i Metal Gear 4e. Fantastican popust !
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
A kako to ide sada. Nisam instalirao skoro godinu dana ništa. Vidim da se teže nalazi... Skinuo sam sa sk....w sajta nekih 16GB. I tu nema setup,install, već samo gamelauncher u folderu support. Da li se tako startuje ili nisam našao dobru verziju?
:: A kako to ide sada. Nisam instalirao skoro godinu dana ništa. Vidim da se teže nalazi.. :: Skinuo sam sa sk....w sajta nekih 16GB. I tu nema setup,install, već samo gamelauncher u folderu support. Da li se tako startuje ili nisam našao dobru verziju :: :: Gde pratiš kad će biti lek :: :: Hvala
su uspeli da razbiju zahvaljujuci rupi u steam-u, pa je tako u roku od 2 dana razbijen Doom 4, novi Tomb Raider, Just Cause 3, Inside... te se sasvim sigurno ocekuje da ce da padne i ovaj Far Cry.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
daklem razbucali su :D samo da krene za masovnu upotrebu, fino, jedino me TR interesuje da vidim kakva je igra, pa sve to da se kupuje krajem godine, ili makar jedna od ovih dobrih igara koje su izasle krajem prosle i ove godine...
ako te interesuje TR instaliraj teamviewer pa se javi da odradimo familyshare .)
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: daklem razbucali su :D samo da krene za masovnu upotrebu, fino, jedino me TR interesuje da vidim kakva je igra, pa sve to da se kupuje krajem godine, ili makar jedna od ovih dobrih igara koje su izasle krajem prosle i ove godine.. :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
:: ako te interesuje TR instaliraj teamviewer pa se javi da odradimo familyshare . :: :: :: HAHAHA jebo te Max vise.. :D :: :: :: daklem razbucali su :D samo da krene za masovnu upotrebu, fino, jedino me TR interesuje da vidim kakva je igra, pa sve to da se kupuje krajem godine, ili makar jedna od ovih dobrih igara koje su izasle krajem prosle i ove godine.. :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: :: WD10EARS 1T :: :: WD1003FZEX 1T :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: ::
Ne svidja mi se. Ima mnogo frejmova, sve na maksimum maksimuma :)))
@solaja
Imas na partis, stigao je lek, navodno radi sa edicijom fitgirl. update-ujem moj test taman da ubacim i ovu igru. Bice jos najmanje 4 igre protestirano .)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.