bar sto se tice novih igara tako da od novih LIMBO, BASTION od nastavaka PORTAL2, CRYSIS2 MP ne igram
u sustini ove godine se nije pojavila ni jedna PRAVA/NOVA igra vredna pomena, bar sto se mene tice a sto se tice nastavaka, te igre ne pruzaju nista novo, osim blago (neke, pak, malo vise od blago) poboljsanog vizualnog prikaza, dok su price i izvedbe (gameplay-i) ostali isti, kao da je neko samo dodao po jos toliko chapter-a, misija ili cega vec
WoT je za penzionere-pecarose, to jest one koji vole da zabace...
27.12.2011. 22:33
status: user broj poruka: 11009
`zapale jednu`, zadremaju u stolici sa platnenim guzistem pa kad zadrma plovak... Nije cudo da ga moj zet OBOZAVA... Glasam duo-tonski (tim-tam!). Crysis2 i MW3. Jednako. Posle toga - Rage (mili moj Carmack!). BF3, mesto br. 4.
SP : Da l` mi verujete da jos nisam nijednu igricu instalirao koja je izasla ove godine, a da je SP? :D Al` planiram Skyrim i Batmana. (Btw, moze neko da mi sibne na mail dwn link za Batmana? :) )
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: SP : Da l` mi verujete da jos nisam nijednu igricu instalirao koja je izasla ove godine, a da je SP? :D Al` planiram Skyrim i Batmana. (Btw, moze neko da mi sibne na mail dwn link za Batmana? :) :: :: :: A sto se tice MP, tu je BF3 jako dobar :: http://www.erepublik.com/en/referrer/Srk3 :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.