Pa secka, to je ocigledno, ali i kad podesim na perfomance secka isto kao i quality. To je mozda do verzije igre, ovako igra kao igra, dobra prica... Nije losa uopste, samo sto tesko da ce biti igra godine.
:: Ti si prvi od kog citam da mu se svidja, jer niko ne moze da je igra...secka kao besna, kao i GTA IV - smece, mada nije da nije bilo ocekivano.. :: :: al je tugujte, jos 2 dana i Skyrime.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: Kakvi su utisci u vezi LA? Meni se svidja... Potpuna kontrola, extra... : :: :: :: :: :: ::
RockStar su teski debili, onaj njihov gta VI je najneoptimizovanije govno ikada, nijedan komp u to vreme nije mogao da potera to sranje na high a kamoli na maximum.
Isto je i sad sranje sa ovim la nior-om.
ps3 i xbox 360 na onim skalama od 1 do 100 za draw distance, gustinu saobracaja i ostalo su podeseni na:
23 25 12
tako nesto, a na kompu to su odvrnuli to do 100!!!
Ali, cak i kad stavis oko 20 ta sranja secam se da mi je opet radilo slabo, ne bas gladak fps, moglo je da se igra ali je bio los fps. core2duo i gtx260 sa 4gb rama
Ovo jos nisam video licno ali sacekacu da se skine i da probam ali ocekujem isto sranje kao i gta IV sto se tice ocajne optimizacije. Nista tu fenomenalno ne izgleda da zahteva gtx580 ILI BOLJE !!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: RockStar su teski debili, onaj njihov gta VI je najneoptimizovanije govno ikada :: nijedan komp u to vreme nije mogao da potera to sranje na high a kamoli na maximum :: :: Isto je i sad sranje sa ovim la nior-om :: :: ps3 i xbox 360 na onim skalama od 1 do 100 za draw distance, gustinu saobracaj :: i ostalo su podeseni na :: :: 2 :: 2 :: 1 :: :: tako nesto, a na kompu to su odvrnuli to do 100!! :: :: Ali, cak i kad stavis oko 20 ta sranja secam se da mi je opet radilo slabo, :: ne bas gladak fps, moglo je da se igra ali je bio los fps. core2duo i gtx260 sa 4gb ram :: :: Ovo jos nisam video licno ali sacekacu a se skine i da probam ali ocekujem isto sranje kao i gta IV sto se tice ocajne optimizacije. Nista tu fenomenalno ne izgleda da zahteva gtx580 ILI BOLJE ! :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Probao sam i da gasim net, i da brisem razmake prilikom biranja putanje za instalaciju, kada instaliram igru kopiram patch u folder od igre i pokrenem ga, on krene kao da patchuje ali se na kraju pojavi kao neka greska...tako da do kopiranja `leka` nisam ni stigao.
Citam sad da nece na win7 x64, da li je do toga ili neceg drugo ne znam...
Matori kako si ti video da oficijalno ne moze x64? i gde je tu logika? ovo je bre neka budzevina od izdanja - pricam za ovo theta izdanje sto je jedino dostupno...
Citam na raznim stranama da ljudi imaju probleme sa ovim izdanjem, naravno da igra moze da radi na x64 ne znam kako ti je palo napamet da ne moze, nego sam procitao da mozda ovo izdanje piratsko zeza sa win7 x64 :D
Radi na 64-bitnom sis... Ja sam sa lekom dobio patch, pokrenuo patch instalaciju, usao u igru, imao sam account, prijavio se i poceo sa igrom. Inace, sad sam stigao do detektiva, unapredjen sam, ali sto je vise igram vise mi secka!
Nemoj i ti da im se pridruzujes...ja samo napominjem da su poceli previse da se sire ovde na forumu... :P Ovde su njih dvojica: http://tinyurl.com/cj9wpjc
Evo vikend, aj da sednem malo da igram, ali ono koci li koci, radi onako masno, kao da je mali fps.
Em sto ne moze da se upali vidljivi frame rate i ostalo iz msi afterburnera nego sto su debiliteti ZAKLJUCALI FPS NA 30 ZA PC !! 100x alt+tab da vidm sta radi grafika i procesor, medjutim nije do masine.
Nisam primetio da nesto secka ali sam se razocarao u grafiku. Jel to igra godine?Jel to grafika o kojoj je pricano? Mada,opet kako god okrenem znao sam da ce se ovo desiti i vec sam bio napomenuo da ce zbog portovanja ukakiti motku! Fali ovde mnogo sto sta i bice patcheva. Bugova ima,recimo polupas se sa kolima,lik izadje iz kola i gleda te bledo kao tele ,ne mrda da bi posle njegov auto samo ispario,nestao :) Teksture su jadne,zaista tuzno..
Ne bre sky, ne secka mi, nema da zabada, sto se seckanja tice, njega nemam, ali radi sa 30 frejmova maximalno! Radi malo masnije zbog malog fps-a, sta god da stavis od podesavanja uvek isto radi... Zato su i namerno sklonili on screen display za fps i slicno, seljaci.
Inace i na ultra high izgleda kao govno, sem faca, to priznajem.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Iskreno nisam ni obracao paznju na FPS jer sam bio ponet utiskom da ce igra biti wou pored svega sto sam znao da je port.I Crysis 2 je port pa je opet dobar. Inace moze da se prati na Logitecj Display-u na tastaturi bez obzira sto neda u igri. Ali sto se mene tice kad vidim rockstar bukvalno me muka uhvati. Ne secam se da su skoro nesto dobro napravili! Ova igra je bedan pokusaj da lici na Mafia II! P.S.Sve sam stavljao na maximalno ali su teksture i dalje jadne!
kod mene radi na Radeon-u HD 6950 1GB i Phenom II 955 sve na maksimumu u 1920x1080 ne secka, izgleda kao da je zakucana na 30FPS, fraps ne mogu da pokrenem nesto ali sve je tecno, nema seckanja...
Znaci uospte ne treba ni GTX 580 ni neki i7 da bi se igrala na maksimumu...
Odlicna igra, jedine zamerke napcavanje i voznja da su to malo bolje uradili ne bi imala mana uopste...
Ne znam sta ste vi sto se zalite ocekivali, prvo grafika je za ovaj tip open world igre odgovarajuca, na nivou je GTA 4 recimo, sem mozda malo manje detaljnijeg grada, cilj igre nije napucavanje voznja i zezanje po gradu, ovo nije GTA ! Akcenat je na prici, razmisljanju u resavanju slucajeva, odlicnoj glasovnoj glumi, fantasticnom motion capture-u, takodje i raznovrsnim slucajevima, mene nije smorila nimalo iako sam je igrao par sati cak... Igra me je odmah podsetila na film L.A. Confidental koji mi je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, i mislim da je razvojni tim inspirisan cak tim filmom... I kakve veze ima sto radi na 30FPS sasvim je igriva i tako, nije ovo brzi fps pa da treba 100FPS...
@ SkyFire Pokusaj kopiranja Mafije II ?!?! Ovo ti je odvala veka...
I dalje ne mogu da je patchujem. Probao sam sve zivo, sve sto su preporucili, ali i dalje patch nece da se pokrene. Zakucava jedan CPU 100% i to je to. Cak su preporucili da se pokrene patch iz safe mode, ali nista. Ista stvar.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.