O čemu vi pričate, kakvi passwordi i sranja, igra je free...
Btw, ne vredi igrati u prozoru, jedva vidiš protivnika u daljini, tako da svi koji imaju 9600GT ili ispod, neka se ni ne trude da probaju igru... __________________ Scourge of PCBerza
Sto se grafike tice, stvarno svake pohvale. Jedina zamerka koju imam je sto se, kao i Crysis 2 mozda previse oslanja na bloom, ali osim toga, stvarno prelepa igra. A i fino optimizovana. Na 5750 i Athlonu II x2 na high daje izmedju 30 i 36-7 fps. Jedino sam senke stavio na med. Ocekivao sam da biti mnogo gora situacija.
A i zvuk je stvarno mnogo dobar.
I malo je bezveze sto preko battlelog-a moraju da se traze igre.
Edit: kada sam pozatvarao neke stvari koje su radile u pozadini, fps cesto prelazi 40. Ja zadovoljan :)
Ne mislim pasword da bi instalirao igru vec pasword da bi upao na mapu i da bi uopste mogao da igras. Ako odes na quick match sve je samo ne brzo, ja sam ga pustio pola sata da radi i nista, cak sam i restartovao i opet nista. preko Server Browser nalaze se mape ali zahtevaju password. Eh da jednom sam jedva uspeo da upadnem na mapu i kad se zavrsila partija nije mi ni zapamtilo ubistva... Izmori me ova igra...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Da preko Origina igram. Tu se i startuje igra, kakvi bre serijski i gluposti. Samo je potreban nalog :: :: Ja sam juče sa usenet servera skinuo igru i danas nisam morao ništa da skidam, samo je stavio u folder i raspalio :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Igrao sam i Metro i Caspian Border i slobodno modu da kazem da je Metro najobicniji shit od mape, dok je Caspian Border verovatno najbolja MP mapa ikad. Fora je u tome sto su 90% njih provalili isto i sto je nemoguce upasti na CB jer je sve prenatrpano. Epic fail DIce-a sto je dozvolio da ispadne ovako.... Jebes igru (ma koliko dobra bila) ako moras da cekas 2-3 sata da bi upao na mapu...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Opicio sam sa drugom par partija, jedino sto cu reci je da definitivno po prvi put u zivotu kupujem igru da bih igrao MP
Inace, igra je bas zahtevna. 1920x1200, sve na Ultra, FPS se krece od 20-35. Veoma lose za igranje. Ne znam da li ce da je ispeglaju do finalne, nadam se da hoce, jer ovako HD 6870 nije dovoljna. Mozda kada bih stavio 11.10 drajvere i kada bih je OC-ovao, verovatno bi se situacija promenila, jer na default ne moze da se izbori u ovoj rezoluciji.
Edit: I da, odmah smo upali na neki americki server.
Sve radi kao podmazano na, ultra sa aa off ili 2x 80-150fps, tako sam nasao na netu da treba za sada da se podesi jer inace dolazi do pada u performansama sa cf.
Inace phenom II x4 955+hd 6870 (11.9 driver)sve ultra,samo anti aliansing post na medium 1280x1024 fps 55-85,zaista sjajna igra i pre sve ga fenomelna grafika,da nije 50e mozda bih kupio,ovako mnogo je to para,za nekoga ko zeli dota 2(pre svega)a mozda i diablo II,videcemo,svakako ispred raznih codova koje sam igrao.
Nego malo dosadjuje stalno ovaj metro,a i nije neka mapa,kako da upadnem u caspian border tamo neka sifra me zeza.
Igra stvarno izgleda vrh i dobro je optimizovana u odnosu na izgled, gameplay isti kao Bad Company 2, ko je to propustio a voli serijal baš bi i mogao da se otvori za ovo. Ko ima BC2 mnogo je da daje 50e za facelifting.
Da li je jos neko primetio da danas sam battlelog trazi da se izlogujes pa da se opet ulogujes, izbacuje errore i slicno? A igra gubi konekciju, jedva se ugje na server makar on bio i prazan i tako to?
Pokusao sam u toku dana nekoliko puta da obrnem koju partiju i uvek ista situacija. Ako je problem sa opterecenjem servera, deluje mi da nece da se pretrgnu da to nameste dok traje beta.
Igra je postala bas nestabilna, barem meni, recimo izgubim konekciju sa serverom i umesto da igra lepo izadje, samo se ukoci. Srecom radi alt i tab. Sto je vise igram vise mi se igra, ali polako dolazi do izrazaja zasto je sve to jos beta.
Ili recimo kada biram klasu i pocnem da igram, ekran ostane blurovan.Valjda ce da lepo ispeglaju single player. I izlece servere za multi :)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.